GÜNEY AFRİKA TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: CAPE TOWN – JOHANNESBURG - SUN CITY – PİLANESBERG
PROGRAM
1 Gün: İSTANBUL - CAPE TOWN

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Terminali Qatar Hava Yolları kontuarında buluşma. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimizin ardından, Qatar Hava Yolları ile Doha’ya hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından Doha’ya varış.



2 Gün: CAPE TOWN

Cape Town’a hareket ve Cape Town Uluslararası Hava Limanına varış. Pasaport ve bagaj işlemlerinin ardından özel aracımız ile Cape Town şehir turumuza başlıyoruz. Parlamento Binası, Company Gardens, Long Street, Ümit Kalesi, Reibeck Heykeli,  Adderly Caddesi, iyi dilekler şatosu ve Bo-Kaap bölgesi göreceğimiz yerler arasındadır. Turumuzun ardından otelimize transfer. Odalara yerleşme ve geceleme otelimizde.



3 Gün: CAPE TOWN

Sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan tam gün öğle yemekli Ümit Burnu Gezisi turumuza katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize transfer.  Geceleme otelimizde..



4 Gün: CAPE TOWN

Sabah kahvaltımızın ardından arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan öğle yemekli Masa Dağı Stellenbosh Vadisi ve Franschoek Gezisi'ne katılabilirler. Turumuzun ardından otelimize transfer.  Geceleme otelimizde.



5 Gün: CAPE TOWN – JOHANNESBURG – SUN CITY

Sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve havalimanına transfer oluyoruz. Yaklaşık 2 saat sürecek uçuşumuzun ardından Johannesburg'a varıyoruz. Yol üzerinde arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Aslan Parkı Gezisi'ne katılabilir. Gezimizin ardından otelimize hareket ediyoruz. Geceleme otelimizde.



6 Gün: SUN CITY – Pilanesberg (SAFARİ)

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Pilanesberg National Park ve Safari Gezisi'ne katılabilir. Ardından otelimize geri dönüş, geceleme otelimizde.



7 Gün: SUN CITY – JOHANNESBURG

Sabah kahvaltımızın ardından odaların boşaltılması ve özel otobüsümüzle Johannesburg’a hareket. Varışa istinaden gerçekleştireceğimiz Panoramik şehir turunda Şehir Merkezi Houghton, Mandela Evi, Rosebank, Sandton göreceğimiz yerler arasındadır. Şehir turu esnasında Afrika Pazarını da dolaşma ve alışveriş yapma imkânı bulacağız. Turumuzun ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenen Lesedi Kültür Köyü Gezisi'ne katılabilirler. Ardından otelimize hareket ediyoruz. Geceleme Johannesburg’da otelimizde.



8 Gün: JOHANNESBURG

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Pretoria Gezimize katılabilirler. Turumuz sonrası havalimanına transfer oluyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Qatar Hava Yolları ile  Doha’ya hareket ediyoruz. Geceleme uçakta.



9 Gün: DOHA - ISTANBUL

Sabah Doha’ya varışın ardından uçak değiştirerek İstanbul’a hareket. İstanbul havalimanına varış ve turumuzun sonu. Bir sonraki Andante Tour organizasyonunda görüşmek dileği ile siz değerli misafirlerimize veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Qatar Havayolları ile Istanbul - Cape Town gidiş / Johannesburg – Istanbul dönüş uçak biletleri
  • Cape Town – Johannesburg iç hat uçak biletleri
  • Türkçe rehberlik hizmeti
  • Lokal rehberlik hizmetleri
  • Lüks otobüsler ile tüm transferler
  • Johannesburg Holiday Inn Express Sandton vb. otelde 1 gece oda kahvaltı konaklama
  • Sun City Cabanas vb. otelde 2 gece oda kahvaltı konaklamalar
  • Cape Town Cape Diamond vb. otelde 3 gece oda kahvaltı konaklamalar
  • Programda belirtilen şehir turları

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış ücreti
  • Seyahat sağlık sigortası 
  • Kişisel harcamalar
  • Extra Turlar

 



Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde; Andante Tour, gezi hareket tarihinden 21 gün öncesine kadar turu iptal edebilir. Böyle bir durumda iptal bilgisi misafire iletilir. Tur bedelinin tamamı misafire iade edilir. Tur dışında satın alınan ilave hizmetlerin iadesinde; Andante tour’den alınmış olan iç hat bağlantı uçuşu da misafire iade edilir, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası kullanılarak misafir adına vize başvurusu yapılmış ise bu hizmetler kullanılmış  olacağından misafire iadesi yapılamaz, vize başvurusu yapılmamışsa vize ve seyahat sağlık sigortası da iptal edilerek ücret iadesi yapılır. Misafir iç hat bağlantı uçuşunu Andante Tour’ den bağımsız farklı bir ürün sağlayıcıdan aldıysa, gezinin Andante Tour tarafından iptal edilmesi durumunda Andante Tour ’dan herhangi bir ücret iadesi talep edemez. Turun iptalinden dolayı oluşabilecek maddi ve manevi kayıpları misafir turu satın aldığında peşinen kabul eder, Andante Tour sorumlu tutulamaz.
    • Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde Andante Tour iyi niyet göstererek turu iptal etmeme hakkında sahiptir. Bu durumda turun misafir için münferiden sağlanması söz konusu olacağından pakete dahil rehberlik hizmeti sadece yurtdışı gidiş-dönüş alan transferini kapsayacaktır.

    İptal Şartları

    Turlarımızda, ulaşımlara ait biletler rezervasyon anında düzenlenmektedir. Tur hareket tarihine 30 günden fazla süre kala yapılan iptallerde, iptal & değişiklik ve iade hakkı olmayan bu uçuş bilet bedelleri, cezai tutar olarak yansıtılacaktır.

    Misafirlerimizin tur çıkış tarihinden 30 gün öncesine kadar Andante Tour’a yazılı olarak bildirmek koşulu ile Andante Tour tarafından hava yolu firmasına ödemesi yapılmış ve/veya taahhüt altına alınmış uçak biletleri hariç cezasız iptal hakkı vardır. Gezi başlangıç tarihine 31 günden az kalması durumunda uçak bileti bedelinden geriye kalan tur ücretinin %50’ si tutarında ceza ödeyerek, gezi başlangıç tarihine 15 gün ve daha az kalması durumunda tur ücretinin tamamını ceza bedeli ödeyerek iptal yapabilir. İptal talep edilmesi durumunda, iç hat bağlantı, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası gibi ilave alınan hizmetlerin iptal iade şartları iptal talep edilen süreye göre değişkenlik gösterebileceği için iadesi konusunda önden bilgi sorulması gerekmektedir. Andante Tour hizmetlerin iptal iadesi için herhangi bir taahhütte bulunamaz.

    https://andantetour.com/tur-64-guney-afrika-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 27.04.2024 07:15 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.