CASABLANCA&MARRAKECH TURU Tur Programı

Covid-19 Bilgilendirmesi

Değerli misafirlerimiz sağlığınız bizler için çok önemli, AndanteTour olarak Covid-19 sürecinde almış olduğumuz önlemleri bilgilerinize sunarız.

  • Sertifikalı dezenfeksiyon şirketleri ile, belirlenen standartlarda araçlarımız düzenli olarak dezenfekte edilmektedir ve kayıt altına alınmaktadır
  • ​Turlarımızda yer alacak görevli personellerimizin sağlık kontrolleri rutin olarak yapılmaktadır ve gerekli belgelere sahiptirler
  • Paket tur satın alan misafirlerimizin otobüs veya diğer ulaşım araçlarına binişleri öncesinde biniş noktalarımızda tur ulaşım aracına kabul formu görevli personeller tarafından paylaşılarak imzalatılacaktır
  • Araçlarımız da koruyucu ekipman (maske, dezenfektan, eldiven) bulunmaktadır ve tüm misafirlerimize dağıtılacaktır.
  • Misafirlerimiz ve personelimizin maske kullanımı zorunludur.
  • Araçlarımızın ön kapı ve arka kapı bölümlerinde araca binişlerde kullanılmak üzere dezenfektan bulundurulmaktadır.
  • Araçlarımızda tek kullanımlık bardak su haricinde ikram dağıtılmayacaktır.
  • Turlarımızın da belirli süreler içerisinde molalar verilerek araç havalandırılması sağlanacaktır.
  • Bagaj alırken ve teslim edilirken tek kullanımlık dezenfektan bezlerle silinecek
  • Rezervasyonunuzu oluşturma esnasında seyahat temsilcisi ile birlikte, HES uygulaması üzerinden kod ile sorgulama gerçekleştirilerek rezervasyon onaylanır.

 

Korona virüs önlemleri kapsamında seyahatlerde uygulanacak kurallar hakkında bilgilendirme

6 Eylül 2021 Pazartesi gününden itibaren seyahat firmalarınca araca kabul aşamasında HES kodu üzerinden kişilerin aşılı/geçirilmiş hastalık (Covid-19 hastalığı sonrası bilimsel olarak bağışık kabul edilen süreye göre) veya azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacak. Aşısız veya hastalığı geçirmemiş kişilerin özel araç hariç uçak, otobüs, tren veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla gerçekleştirecekleri şehirlerarası seyahatler için negatif sonuçlu PCR testi bulunacak. Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise bu kişilerin seyahatine müsaade edilmeyecek. Aşılı olan kişiler için son aşının üzerinden 14 gün geçmesi şartı aranacak.

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: CASABLANCA - MARRAKECH -Essaouira -Atlas Dağları
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – CASABLANCA

Sabah Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00’da buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Havayolları nın TK 617 sefer sayılı uçuşu ile 10.55’de Casablanca’ya hareket. Yerel saat 14.00’de Casablanca’ya varış ve alanda bizleri bekleyen aracımız ile şehir turumuz başlıyor. Dünyanın 3. büyük Camii’si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan AinDiab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



2 Gün: CASABLANCA - MARRAKECH

Sabah Atatürk Havalimanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Havayolları kontuarı önünde saat 08.00’da buluşma. Pasaport ve gümrük işlemlerini tamamladıktan sonra Türk Havayolları nın TK 617 sefer sayılı uçuşu ile 10.55’de Casablanca’ya hareket. Yerel saat 14.00’de Casablanca’ya varış ve alanda bizleri bekleyen aracımız ile şehir turumuz başlıyor. Dünyanın 3. büyük Camii’si Hassan II Camii, Medina, Muhammed V meydanı, Birleşmiş Milletler meydanı, Hobus semti, Atlas okyanusu kenarında yer alan AinDiab bölgesi ve Corniche göreceğimiz yerler arasında. Tur sonrası otelimize transfer. Geceleme ve akşam yemeği otelimizde.



3 Gün: MARRAKECH

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek Essaouira turuna katılabilirler.(55 Euro) Atlas okyanusu kıyısında yer alan şehir, bize eski Bodrum’u anımsatan, dünyaca ünlü eski Portekiz şehri. Unesco tarafından ‘’Dünya Mirası’’ olarak ilan edilen şehir, Atlas okyanusu kıyısında bir balıkçı limanı, sanat ve kültürün iç içe geçtiği bir sahil kasabası. Şehrin kalesi, balıkçı limanı ve eski Roma kentlerinden uyarlanarak inşa edilen Medina gezilecek yerler arasında. Gezmeye doyamayacağınız daracık labirent sokakları arasında şehri keşfedebilir ve keyifli alışverişler yapabilirsiniz.  Tur sonrası Marrakech’e dönüş. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



4 Gün: MARRAKECH

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ekstra düzenlenecek Atlas Dağları turuna katılabilirler. (60 Euro) 4X4 ler ile muhteşem manzaralı pistleri, berberi köyleri, coğrafi yapıyı keşfedebileceğiz. Ourika vadisi Lalla Takerkust gölü kenarında mola vererek öğle yemeği alıyoruz. Gezimizden sonra Marrakech e dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



5 Gün: MARRAKECH - CASABLANCA - ISTANBUL

Sabah otelde alacağımız kahvaltının ardından  odaların boşaltılması ve serbest zaman. Daha sonra rehberimizin belirleyeceği saatte havalimanına transfer. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayollarının TK 618 sefer sayılı uçuşu ile 15:30’da İstanbul’a hareket. Yerel saat ile 22.05’de varış ve bir başka organizasyonumuzda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Havayolları ile İstanbul - Casablanca - İstanbul arası uçak bileti,
  • Havalimanı Vergileri,
  • Alan – otel – alan transferleri,
  • Seçilecek kategori otelde 4 Gece – 5 Gün Konaklama,
  • Sabah kahvaltıları ve  3Akşam Yemekleri,
  • Panoramik Şehir Turu,
  • Profesyonel Türkçe Rehberlik hizmetleri,


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yurtdışı çıkış harcı
  • Seyahat Sağlık Sigortası (15 Euro)
  • Paket fiyatına dahil olduğu açıkça belirtilmemiş her turlu hizmet,
  • Ekstra turlar, Müze ve ören yeri girişleri
  • Akşam yemeklerinde alınacak içecekler
  • İsteğe bağlı şöför ve rehber bahşişleri,
  • Şehir Vergileri (Günlük 2 Euro)


Kalkış Yerleri
    Notlar

    GENEL UYARILAR & NOTLAR

    • Ekstra turlar minimum 10 kişinin katılımı ile gerçekleşmektedir. 10 Kişinin altında katılım durumunda tur fiyatlarında değişiklik söz konusu olabilir. Yeterli katılımcı olmadığı takdirde oluşabilecek fiyat farkları sayılar elde edildikten sonra, tur öncesi rehberimiz tarafından bilgilendirilir.
    • Rehberimiz, turlarımızın içeriğine bağlı kalarak, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu ve/veya ekstra turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişiklikler karşısında da geçerlidir.
    • Panoramik şehir turları müze ve ören yerleri girişleri içermemekte olup, şehir hakkında genel bilgi vermek amaçlıdır.
    • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3. yatak ek yatak veya sofa bed olup, standart yataklardan daha küçüktür. Triple odalar (3 kişilik) müsaitliğe bağlı olarak verilmektedir. Müsaitlik olduğu takdirde 3 kişilik oda rezervasyonu yapılır. Triple odalar ek yatak sebebi ile daha küçüktür.
    • Çocuk indirimi 2 yetişkin ile aynı odada konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
    • Programlarımız için otellerden grup rezervasyonları yapılmaktadır. Grup kahvaltılarının içeriği münferit kahvaltıların içeriğinden farklı olabilir.  Gidilen ülkelerdeki otellerde alınacak olan kahvaltıların içeriği Türk kahvaltısı değildir. Grup kahvaltıları genelde continental kahvaltı olarak ayrı salonda verilmektedir.  Continental kahvaltı temel olarak çay ya da kahve, marmelat ve kruvasandan oluşup, ülkeye göre değişiklikler göstermektedir.
    • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 Kg.’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 Kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık / fiyat kuralları havayolları tarafından belirlenmekte olup, Andante Tour’un sorumluluğunda değildir.
    • Kayıt esnasında pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme girilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.
    • Pasaportların seyahat tarihinin bitimi baz alınarak minimum 6 ay geçerliliği olması gerekmektedir. 6 aydan az süreyle seyahat eden misafirlerimiz, ülke pasaport polisleri tarafından ülkeye alınmama durumu ile karşılaşabilir. Bu gibi durumlarda sorumluluk pasaport sahibine aittir.

     


    İptal Şartları

    Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza , 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır. Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    -Tur Programımız minimum 35 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Andante Tour tarafından bildirilecektir.


    -Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Andante Tour tarafından bildirilecektir.

    -Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Andante Tour tarafından bilgi verilecektir.

    https://andantetour.com/tur-71-casablancamarrakech-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 19.04.2024 23:39 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.