BAŞKENT’E YOLCULUK, ANKARA GEZİSİ Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: I.Meclis Binası, II. Meclis Binası, Anıtkabir,Havacılık Müzesi, Tabiat Tarihi Müzesi
PROGRAM
I.Meclis Binası, II. Meclis Binası, Anıtkabir, Havacılık Müzesi, Tabiat Tarihi Müzesi

Sabah okul önünden hareket ile  (İzmit-Sapanca-Adapazarı-Hendek-Düzce-Bolu-Gerede-Kızılcahamam-) Güzergâhından ve Yolda verilen molalar ile birlikte Ankara'ya varış. Turumuza tarihi Paraşüt Kulesi'nin yanında havacılık tarihine, Türk Hava Kurumu'nun çalışmalarına ilişkin belge, fotoğraf ve maketlerin sergilendiği 19 Mayıs 2002'de ziyarete açılmış olan Türk Hava Kurumu Müzesi (Havacılık Müzesi) ile başlıyoruz. Buradaki ziyaretimizin ardından Cumhuriyetimizin temellerinin atıldığı bugün Kurtuluş Savaşı Müzesi olarak kullanılan 1. TBMM binasını ziyaret ediyor ve daha sonra ünlü Ankara Palas'ın hemen karşısındaki 2. TBMM müzesini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz ardından, Bizim için en anlamlı ziyaretini yapmak üzere Atamızın istirahatgâhı Anıtkabir'e geçiyoruz. Mehmetçik Kulesi, Zafer Kulesi, İsmet İnönü'nün Mozolesi, Barış Kulesi, 23 Nisan kulesi ile bu kulelerde sergilenen eserleri gördükten sonra Bayrak direği ve burada onur nöbeti tutan Mehmetçiklerimizi de görerek Atamızın huzuruna Mozole ‘ye çıkıyoruz. Mozole ziyareti sonrası bizi hem hüzünlendirecek hem de gururlandıracak bir ziyareti gerçekleştirmek üzere Anıtkabir’in alt galerilerinde ziyarete açılan Kurtuluş Müzesi'ni gezerek en son Hediyelik eşya ve kitap satışı yapılan Müdafaayı Hukuk Kulesinden çıkarak Anıtkabir ziyaretimizi tamamlayıp, Ankara’daki son durağımız Tabiat Tarihi Müzesi parkını gezdikten sonra, dönüş için Kızılcahamam, Gerede, Bolu, Düzce, Adapazarı güzergâhı takiben akşam saatlerinde İzmit'e varıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir başka bir ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks otobüslerle ulaşım
  • Öğrenci giriş ücretleri
  • Otopark ücretleri
  • Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • Andante Tour kalite ve güvencesi

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları vb.) değişiklik gösterebilir..

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-6-baskent’e-yolculuk-ankara-gezisi.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 19.04.2024 10:16 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.