HALKİDİKİ-SELANİK-THASSOS TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Selanik - Agia Triada - Halkidiki - Keramoti - Thassos Adası - Dedeağaç
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Selanik

Akşam saat 22:00 da belirtilen noktadan  hareketi ile , Silivri– Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip edilerek Selanik’e yolculuk.



2 Gün: Selanik – Agia Triada

Sabah saatlerinde Selanik’e varış ve panoramik şehir turu ; kordon, beyaz kule, döner kule, fuar meydanı, Osmanlı ve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, Hamza Bey camii, E.Venezelo -P.Konstantin heykelleri ,Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecek yerler arasındadır. Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyor ve Agia Triada’ya transferimizi gerçekleştiriyoruz. Otelimize yerleşme ve sonrasında eşsiz güzellikteki plajlarda gün boyu deniz, kum, güneş keyfi. Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



3 Gün: Agia Triada (Halkidiki)

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası gün boyu eşsiz deniz ve plajlardan yararlanma imkanı.
Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Kassandra Beach ve Afitos Köyü Turuna katılabilirler.(25 EUR) Bu turumuzda otelimizden hareket ile Halkidiki bölgesinin en ünlü plajlarının bulunduğu Kassandra bölgesine hareket ediyoruz. Yarım adadaki eşsiz doğa yaşam tarzını görüp ünlü plajlarda gün boyu deniz kum Güneş’in keyfini çıkarıyoruz. Dönüş öncesi Halkidiki bölgesinin en şirin köylerinden Afitos’u ziyaret ediyoruz. Akşam keyfimizi Afitos’un enfes atmosferinde yaptıktan sonra otelimize transferimizi sağlıyoruz. Akşam yemeği ve Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz ile extra olarak taverna turuna katılma imkânı, leziz yemekler, Yunan müziği ve buzuki eşliğinde sınırsız eğlence.(45EUR)



4 Gün: Agia Triada (Halkidiki)

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası gün boyu eşsiz deniz ve plajlardan yararlanma imkânı.
Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan tam günlük öğle yemekli Büyük Halkidiki koyları tekne turuna katılabilirler.(65 EUR) Bu turumuzda eşsiz güzelliği ile bilinen Halkidiki koylarında doyasıya zaman geçiyoruz.
Akşam yemeği ve geceleme otelimizde.



5 Gün: Keramoti – Thassos Adası – Dedeağaç – İstanbul

Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Keramoti’ye hareket. Varışımız sonrası Keramoti’de tam gün serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Thassos Adası turuna katılabilirler.(20EUR)Gemi ile Thassos adasına varışımız sonrası Thassos adasının en ünlü plajlarından La Scala Beach’de  deniz,kum ,güneşin tadını çıkarıyoruz.17:00 da Plajdan hareket ile Keramotiye Gemi ile geri dönüşümüzü sağlıyoruz. Keramoti’den hareket ile  Türk bölgesi olan İskeçe &Gümülcine &Dedeağaç şehirlerini panoramik olarak geçip İpsala sınır kapısına yolculuk. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan-Tekirdağ-Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk. Tekirdağ’da serbest köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul’a varış, gezimizin sonu ve misafirlerimizin alındıkları noktalara bırakılması.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks otobüsler ile ulaşım
  • Yerel profesyonel Türkçe rehberlik hizmetleri
  • 4* Otellerde 3 Gece  Oda kahvaltı konaklama
  • Otelde alınan açık büfe 3 akşam yemeği
  • Programda belirtilen panoramik şehir turları.
  • Şehir vergileri
  • Gümrük Vergileri
  • Tüm otoban ücretleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri. 
  • Otelde alınan ekstralar. 
  • Tüm kişisel harcamalar 
  • İlk gün sabah kahvaltısı 
  • Öğle yemekleri 
  • Schgen Vizesi 
  • Yurtdışı çıkış harcı 
  • Yurtdışı seyahat sağlık sigortası


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmamız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
    • Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
    • Turlarımızda günlük olarak koltuk planlamasında rotasyon(koltuk değişimi) uygulaması yapılmakta olup, sabit koltuk ve ön koltuk garantisi verilmez. Koltuk değişimleri araç rehberi tarafından organize edilir.

    İptal Şartları
    • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak, programda belirtilen heryeri  göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.
    • Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza, 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır. Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu, iş yeri izin belgeleri v.b evraklar, Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    • Tur Programımız minimum 30 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 20 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Andante tour tarafından bildirilecektir.
    • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Andante tour tarafından bildirilecektir.
    • Yeterli doluluk sağlanmadığı takdirde,acente 3 gün öncesinden haber vermek kaydı ile turu bir sonraki doluluk olan tarihe aktarabilir.Acente rehberi içerik aynı kalmak şartı ile,gerekli gördüğü hallerde misafirlerimizin tur programından daha çok verim alabilmesi için gezilecek yerlerin güzergahında ve saatlerinde değişiklik yapabilir.
    https://andantetour.com/tur-59-halkidiki-selanik-thassos-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 28.03.2024 19:25 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.