ABANT & GÖYNÜK & YEDİGÖLLER TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: ABANT GÖLÜ – GÖYNÜK – MUDURNU – YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI
PROGRAM
1 Gün: ABANT GÖLÜ – GÖYNÜK – MUDURNU – SÜNNET GÖL

Sabah belirttiğimiz kalkış noktalarında buluştuktan sonra otobüs içi ikramları eşliğinde,Bölgeye gelen ilk Türklerin yerleştiği, Fatih Sultan Mehmet’in hocası olan ve Pasteur’dan 400 sene önce mikrobu ilk bulan Akşemsettin’in memleketi Göynük’e hareket ediyoruz. Şehirde Akşemsettin Türbesini, Romalılar döneminden beri kullanılan hamamını ve 1923–24 yılları arasında İstiklal zaferimizin anısına yapılmış, 1960’ta tekrardan restore edilmiş Zafer Kulesini aşağıdan fotoğraflama imkânını buluyoruz. Göynük gezimiz sonrası 820 m rakımdaki Sünnet Göl’e doğru devam ediyoruz. Sünnet Göl’de yürüyüş ve serbest zaman sonrası Osmanlı döneminden kalma eserleri kadar tavuk çiftlikleriyle de nam salmış olan Mudurnu’ya varıyoruz. Osmanlının ilk dönem eserlerinden olan Yıldırım Beyazıt Camii ve Hamamını geziyoruz. Bu gezilerin ardından bölgedeki Rumlardan etkilenerek yapılan Armutçular Konağı’nı dışardan görüyoruz. Mudurnu’daki gezimizi bakırcılar ve eski çarşıları gezdikten sonra, Bolu Dağı’nın eteklerinde bulunan Abant Gölü’ne doğru yola çıkıyoruz. Göl kıyısına gelindiğinde yürüyüş yapabilir, dileyenlerse fayton veya atla gezinti yapabilirler. Abant gezisi sonrası otelimize yolculuk, Akşam yemeği ve konaklama.



2 Gün: YEDİGÖLLER MİLLİ PARKI – CENNET GÖL

Sabah otelimizde alınan açık büfe sabah kahvaltısının ardından Batı Karadeniz Bölgesi’nin en zengin bitki örtüsüne sahip olan, ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine minibüslerle hareket ediyoruz. Burada yedi tane doğal, altı tane de yapay göl göreceğiz. Serbest yürüyüş sonrasında geldiğimiz yoldan geri dönüyoruz. Yedi Göller gezimiz sonrası bu bölgede bulunan en önemli ve güzel göllerden Cennet Göl ( Gölcük Gölü ) gezisine doğru yol alıyoruz. Cennet Göl’de geçirdiğimiz keyifli dakikaların sonrasında Kocaeli’ne doğru yol alıyoruz. Sizleri aldığımız noktalara bırakarak bir sonraki Andante Tour organizasyonunda görüşmek üzere sizlere veda ediyoruz.

 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

* Otellerde 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama 
* Profesyonel Rehber İle Çevre Gezileri
* Andante tour Otobüs İçi İkramları 
* Andante tour Güvencesi 
* Açık Büfe 1 Sabah Kahvaltısı 
* Açık Büfe veya Set Menü 1 Akşam Yemeği
* 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

* Tüm Öğlen Yemekleri 
* Tüm Yemeklerde Alınan İçecekler 
* Tüm Özel Harcamalar 
* Ekstra Belirtilen Tüm Organizasyonla



Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ NOT:

    Çocuk İndirimleri İki Yetişkin Yanında ve Tek Bir Çocuk İçin Uygulanabilir. Rehberimiz Programı Tamamen Gerçekleştirmek Kaydı İle Programın Seyrinde Değişiklik Yapabilir. Turlarımız Otel, Otobüs, Tur Programı Ve Rehberlik Hizmetleri İle Bir Bütündür Ayrı Ayrı Düşünülemez. 0–6 Yaş Çocuklarda Otel Konaklamasında Yatak Verilmeyebilir. 2 Yaşını Doldurmuş Her Bireyin Otobüste Koltuk Alması Zorunludur. Tur İçeresinde Kullanılmayan Ulaşım, Konaklama, Çevre Gezileri Vb. Haklar İade Edilemez. Rezervasyon Esnasında Koltuk Sözü Verilemez. Koltuk Numaraları Rezervasyon Tarih Sırasına Göre Belirlenir. Turu Erken Satın Alan Misafirler Önde Oturmaya Hak Kazanırlar. 4 Gece ve Üzeri Konaklamalı Turlarda Oturma Düzeni Birer Sıra Kaydırılarak Rotasyon Uygulaması Gerçekleştirilir. Uçaklı Turlarda Kademeli Fiyat Uygulaması Geçerlidir. Uçakların Doluluğu Arttıkça Tur Fiyatları da artmaktadır. Uçaklı Turlarda Andante tour, Yoğunluğa Bağlı Olarak ve Programı Aksatmamak Kaydıyla; Havalimanı, Havayolu Şirketi ve Uçuş Saati Değiştirme Hakkını Saklı Tutar. Atatürk Havalimanı’ndan Sabiha Gökçen’e ya da Tersi Değişikliklerde Andante tour, Misafirlerine Ücretsiz Servis Vermek Zorundadır. Tur Programında Belirtilen Saatler, Normal Hava ve Yol Koşullarına Göre Hesaplanmış Olup, Olası Gecikmelerde, Andante tour’un Sorumluluğu, Misafirin İse Tazminat Hakkı Yoktur. Tur Konaklama Bölgelerinde ve Otellerinde Yoğunluğa Göre Aynı Standartlarda Olmak Kaydı İle Değişiklik Yapılabilir. Tur Öncesi ya da Tur Esnasında Hava Muhalefeti Nedeniyle Yapılamayan Turlardan Andante tour’un Sorumluluğu Yoktur. Bu Turun Hareketi İçin Minimum Katılımcı Sayısı 30 Olarak Öngörülmüştür. Yeterli Sayıda Çoğunluk Olmadığında Turu 20 Gün Önceden Haber Vermek Kaydı İle İptal Hakkı Andante tour saklıdır. Turun İptali Durumunda Andante tour İptalini Bizzat Bildirmek Zorundadır. Yasal Süreç Olduğundan Tazminat Hakkı Yoktur. Ön Ödeme Tutarı Kayıt Tarihinde Rezervasyon Bedelinin Minimum % 30’dur. Turun Hareket Tarihinden 7 Gün Önce Kalan Tur Bedelinin Tamamlanması Gerekir.

     

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.

    Tavsiyelerimiz

    Gezi yerlerinde genelde yürüyüş yapacağımızdan dolayı bunu dikkate alarak hazırlıklı gelmenizi ve mevsim koşullarını düşünerek giyinmenizi tavsiye ederiz. (polar/kazak, şapka, güneş gözlüğü, yağmurluk vb.) İnceden kalına doğru bir giyimi tercih ediniz (yürüdükçe terler, durduğunuzda üşüyebilirsiniz). Ayakkabınız yürüyüşe uygun olsun (toprak, kaya, çamur, su vb.). Boğazlı bot ya da spor ayakkabı iyi olur. Küçük bir sırt çantanız bulunsun (yürüyüş sırasında elleriniz boş olmalı) Mutlaka yedek giyim, çorap ve ayakkabı alın. Varsa ilaçlarınızı yanınızda bulundurmanız gerektiğini hatırlatır keyifli seyahatler dileriz.

     


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-47-abant-goynuk-yedigoller-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 27.04.2024 03:26 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.