KARTEPE TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri: ESKİ PERŞEMBE PAZAR ALANI YANI
Gezilecek Yerler: KARTEPE KAYAK MERKEZİ
PROGRAM

Sabah belirlenen noktadan hareket ile Kartepe’ye doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Kartepe’ye varışımızın ardından serbest zaman veriyoruz. Verilen serbest zaman sonrası Öğlen yemeğine geçiyoruz. Yemeğimizin ardından Dileyen misafirlerimiz ( hava şartlarına göre Kayak yapabilir. Kızakla ve şambreller ile kayak yapılabilir. ) serbest zamanımızın ardından , Akşam saatlerinde dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktaya bırakarak, bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak dileği ile veda ediyoruz.

*Belirtilen saatler dışında kayak ve diğer hizmetler için serbest zaman.  İsteyenler kayak merkezinde kayak yapabilir, kızakla kayabilir kayak yapmayanlar, kafelerde vakit geçirebilir. Telesiyejle zirveye çıkıp manzarayı izleyebilir, fotoğraf çekebilirsiniz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Öğlen Yemeği ( Sucuk Ekmek ve Ayran  )

- Otopark ücretleri

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

-Tüm kişisel harcamalar

 



Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.


    İptal Şartları
    -Gerekli çoğunluk sağlanmadığında Acente Tur porgramında değişiklik yapmamak koşulu ile turu ileri bir tarihe erteleyebilir. 
    -Tur günü oluşabilcek hava muhalefetleri,ülke olayları,ekonomik gelişmeler gibi durumlar karşısında Acente tur programında değişiklik yapmamak şartıyla tur tarihinde değişiklik yapabilir. 

     

    https://andantetour.com/tur-30-kartepe-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 28.03.2024 22:47 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.