BURSA CUMALIKIZIK TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Osman ve Orhan Gazi Türbeleri, Ulucami, Koza Han, Kent Müzesi, Cumalıkızık
PROGRAM

Osman ve Orhan Gazi Türbeleri, Ulucami, Koza Han, Kent Müzesi, Cumalıkızık

Sabah okul önünde buluşma ve hareket. Gölcük > Karamürsel > Yalova > Orhangazi > Gemlik üzerinden Bursa'ya varış. Osmanlı sivil mimarisinin en görkemli köy yerleşimini günümüze ulaştıran Cumalıkızık’ köyüne varıyoruz. doğa ve tarih gezimizi tamamlayıp, Osmanlıların beylikten imparatorluğa taşındığı süreçte Osmanlı Devletine başkentlik yapan Bursa’ya hareket ediyoruz. Bu tarihi şehirde ilk durağımız Tophane olarak bilinen ve Bursa'nın en güzel seyir noktalarından birisi olan bu yerde Osmanlı İmparatorluğunun kurucusu Osman Gazi ve Oğlu Orhan Gazi türbeleri ile saat kulesi, saray ve kale de görülerek rivayete göre yapımında Karagöz ile Hacivat’ın da çalıştığı ünlü Bursa Ulucami'yi ve hemen yanı başındaki ipekçileri ile ünlü Koza Han’ı ziyaret ediyoruz. Ulucami ziyaretimiz sonrası, Yaşam ve Kültürüyle Bursa”, Bursa’nın toplumsal ve kültürel yaşamını, geçirdiği değişmelerle birlikte, ayrıntıları bizlere sunan kent müzesine hareket ediyoruz. Gezimiz Sonrası Gemlik, Orhangazi, Yalova güzergâhından dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.

 

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • -Lüks otobüslerle ulaşım
  • -Öğrenci giriş ücretleri
  • -Otopark ücretleri
  • -Profesyonel Rehberlik Hizmeti
  • -Andante Tour kalite ve güvencesi


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    – Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-28-bursa-cumalikizik-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 25.04.2024 23:08 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.