ESKİŞEHİR TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Kurşunlu Külliyesi ,Balmumu müzesi, Odun Pazarı evleri, Atlıhan Çarşısı, Lületaşı İmal atölyeleri, Cumhuriyet Müzesi ,Porsuk Çayı, Sazova Parkı
PROGRAM

Kurşunlu Külliyesi ( Cami, medrese, Kervansaray, Subyan mektebi),Balmumu müzesi, Odun Pazarı evleri, Atlıhan Çarşısı, Lületaşı İmal atölyeleri, Cumhuriyet Müzesi,Porsuk Çayı, Sazova Parkı

Sabah okul önünden hareket ile Adapazarı – Pamukova – Bozüyük güzergâhını takip ederek Eskişehir`e gidiyoruz. İlk durağımız Sazova Bilim Parkı olacak. Burada Masal Şatosu, Korsan Gemisi, Nuh`un Gemisi gezilerinin ardından Tülomsaş Fabrikasını bahçesinde sergilenen bej renkli olan Devrim arabasını ziyaret ediyor ve fotoğraflarımızı çekiyoruz. Buradaki gezimizin ardından Eskişehir'in ilk yerleşim yerini oluşturan Osmanlı Dönemi' nden kalma tarihi evlerin bulunduğu meşhur Odunpazarı`nı gezmeye başlıyoruz. Odunpazarı gezimizin ardından. Öğle yemeğimiz için serbest zaman veriyoruz. Sonrasında Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir'e kazandırdığı Balmumu Heykel Müzesi`ni gezmek isteyen misafirlerimiz için serbest zaman veriyoruz. Ardından Kurşunlu Camii ve Külliyesi, Lületaşı Müzesi, Atlıhan El Sanatları Çarşısı gezilerinden sonra son durağımız ise Porsuk Çayı olacak. Burada vereceğimiz serbest zamanın ardından Kocaeli’ne doğru hareket ediyoruz. Bozüyük – Adapazarı üzerinden akşam saatlerinde İzmit’e dönüyoruz. Bir dahaki Andante tour organizasyonun da görüşmek üzere sizleri aldığımız noktaya bırakarak vedalaşıyoruz.

 

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • -Lüks araçlarla ulaşım
  • - Otopark ücretleri
  • - Andante Tour kalite ve güvencesi
  • - Profesyonel Rehberlik Hizmeti


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    – Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir..

    – Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    – Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    – Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-27-eskisehir-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 20.04.2024 05:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.