İSKEÇE KARNAVALI Tur Programı

Selanik&Kavala&İskeçe

Yunanistan’ın, Hatta Balkanlar’ın, En Keyifli Festivallerinden Biri Olan İskeçe Karnavalı, Kostüm ve Geleneksel Giysilerle Bürünmüş Sokaklarıyla Sizi Komşu Ülkede Keyifli Bir Deneyime Davet Ediyoruz

Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Selanik&Kavala&İskeçe
PROGRAM
1 Gün: İZMİT - IPSALA - SELANİK

Akşam saat 19.00 da Belirtilen Noktadan Siz Misafirlerimizi Alarak Selanik Turumuza Başlıyoruz. Verilen molalar ile birlikte İpsala (Türk) Sınır Kapısına varıyoruz. Sınır geçiş işlemleri tamamlandıktan sonra Dedeağaç – Gümülcine üzerinden. Kavala ‘ya doğru hareket ediyoruz.

 



2 Gün: KAVALA – SELANİK

Sabah saatlerinde Kavala‘ya varışımızın ardından Liman bölgesinde inerek, şehir turumuza başlıyoruz. Su Kemerleri, Kavalalı Mehmet Ali Paşa İmarethanesi ve Konağı göreceğimiz yerlerden bazılarıdır. Gezimiz ardından, Selanik (Thessaloniki)’ye hareket ediyoruz. Çağlar boyu Bizans İmparatorluğunun ve daha sonra Osmanlı İmparatorluğunun hükümdarlığında, İstanbul’dan sonra ikinci en önemli şehri olan Selanik’te panoramik şehir turumuza Başlıyoruz. Benzersiz güzellikteki anıtlarıyla, eski Bizans kiliseleri ve tarihi eserleriyle 2005 yılında Avrupa Müze Konseyi Ödülünü alan Selanik kendisini keşfetmemizi bekliyor. Aristoteles Meydanı, Beyaz Kule, Büyük Alexander Bulvarı, Queen Olga Caddesi’ndeki tarihi konakları görüyoruz. N.Egnatia Caddesi üzerinde bulunan Atamızın Evini ziyaret ediyoruz. Uluslararası Fuar Alanı ve Bizans Surları, St. Dimitros Kilisesi ve St.Sofia Kilisesi  göreceğimiz yerler arasında. Gezilerimizin ardından otelimize yerleşiyoruz.

**Akşam Yunan Tavernasının keyfini yaşamak isteyen siz misafirlerimiz ile (Ekstra)  akşam yemeği ve yunan müziğinin tadını çıkarmak üzere Lobide buluşup  eğlencemize  gidiyoruz.

 



3 Gün: SELANİK – İSKEÇE – İZMİT

Sabah otelde alınan kahvaltının ardından Yunanistan’ın en ünlü karnavallarından biri olarak bilinen, müzik ve dansın gün boyu sürdüğü karnaval eğlencelerine katılmak için İskeçe’ye hareket ediyoruz. İskeçe için “Bin bir rengin şehri” diyor burada yaşayanlar. Tam bir renk cümbüşünü andıran, çeşitli renklerde ve kostümlerle şehir merkezinde düzenlenecek olan İskeçe Karnavalı geçit törenlerine eşlik ediyoruz.  Karnaval festival etkinliklerinde çılgın eğlence ve müzik dolu, Dans edip zıplayan kadınlar, yüzlerini boyayan yaşlı teyzeler-amcalar, aile boyu karnavala katılan ve kostüm giyen dansçılar, apartmanlarını, dükkânlarını rengârenk balonlarla ve bayraklarla süsleyen İskeçeliler Yol boyunca etrafta toplanan kişilerle şakalaşıp,meydana geldiğimiz zaman toplanan gruplar ile dans edip ve yürüyüşümüzü bitirdikten sonra eğlenceye katılıyoruz. Karnavalın bitimini dere kenarında oluşturulan büyük İSKEÇE KARNAVAL kuklasının yakılması ile bitiriyoruz. Akşamüzeri belirlenen noktada tüm misafirlerimiz ile buluşmamıza müteakip İstanbul’a hareket. Gümrük ve pasaport işlemleri sırasında Yunan Free shop da alışveriş imkânı. İpsala sınır kapısından Türkiye’ye giriş ardından güzergâh üzerinde vereceğimiz molayı takiben Kocaeli’ne varış.. Bir başka ANDANTE TOUR Organizasyonunda görüşmek üzere vedalaşıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Lüks  Otobüsler İle Ulaşım  
  • Yerel Profesyonel Türkçe Rehberlik Hizmetleri 
  • 3*/ 4* Otellerde Oda Kahvaltı Konaklama
  • Programda Belirtilen Panoramik Şehir Turları
  • Şehir Ve Gümrük Vergisi
  • Andante Tour Kalitesi ve Güvencesi

 



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve Ören yeri Giriş Ücretleri
  • Otelde Alınan Ekstralar  
  • Tüm Kişisel Harcamalar
  • Öğle Yemekleri  
  • Schgen Vizesi
  • Yurtdışı Çıkış Harcı
  • Yurtdışı Seyahat Sağlık Sigortası


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Andante Tour, misafirlerimiz ile konsolosluk arasında aracı kurum olup, herhangi bir vize alım garantisi vermez. Konsolosluğun vize vermemesi veya red vermesi Andante Tour’un sorumluluğunda değildir.

    Rehberimiz belirtilen programa mümkün olduğunca uymak kaydı ile beklenmeyen hava ve yol şartlarına göre tur programında değişiklik yapabilir.

    Rehberin tur sırasında verdiği saatlere misafirler tarafından uyulmaması sonucunda, tur programında yazdığı halde gezilemeyen yerlerden Andante Tour sorumlu değildir.

    Tur öncesi ve tur esnasında hava muhalefeti nedeniyle ve mücbir sebepler ile yapılamayan turlarda Andante Tour’un sorumluluğu yoktur. 

    Turlarımız otel, otobüs, uçak, tur programı ve rehberlik hizmetleri ile bir bütündür, ayrı ayrı düşünülemez. Rezervasyon esnasında koltuk sözü verilemez.

    Haftalık turlarda oturma düzeninde rotasyon uygulanır. En öndeki dört koltuk ikişer sıra arkaya kayar. En arka sıradaki dört kişi en ön koltuklara oturur.

    Araçlarımızda 3 ve 4 nolu koltuklar rehberlerimize tahsis edilmektedir.

    Sınır kapılarında pasaport veya liçna kartında çıkan sorunlardan dolayı ANDANTE TOUR sorumlu değildir. Tüm sorumluluk misafirin kendisine aittir.

     Avrupa'da ki otel odaları standartlarından daha küçüktür.

    3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması olup, 3. yatak standart yataktan küçük olabilir.

    Andante Tour, gerekli gördüğü durumlarda; tur güzergâhını içeriği aynı kalmak koşuluyla değiştirme hakkını saklı tutar. Şehir tanıtım turları şehre varış saatine göre bir sonraki gün gerçekleştirilebilir. 

    Andante Tour, kategorisi aynı kalmak kaydıyla otel isimlerini değiştirme hakkını saklı tutar.

    Programlarda belirtilen geziler bazı nedenlerden dolayı belirtilen gün/günler dışında başka bir gün yapılabilir. 

    Yerel otoriteler tarafından gezilmesine, gidilmesine herhangi bir sebeple izin verilmeyen gezi ya da turlar yapılmaz. Bu gezi ya da turların yapılamamasından Andante Tour sorumlu tutulamaz.

    Programda ekstra olarak belirtilen geziler yeterli katılım olmaması halinde yapılamayabilir. Turların yapılamamasından Andante Tour  sorumlu tutulamaz. 


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-260-iskece-karnavali.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 25.04.2024 11:22 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.