SEA LİFE Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: SeaLife Akvaryum
PROGRAM

Sabah okul önünden hareket ile İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz ve İstanbul SEA LİFE AKVARYUM ‘aulaşıyoruz.SEA LIFE' da geçireceğiniz bir günün sonunda güzel ve farklı deniz canlılarıyla şaşırarak hayat boyu aklınızdan çıkmayacak hatıralar edinecek ve sualtı dünyasında bir fark yaratmak için istekli olacaksınız.Avrupa'nın en uzun sualtı Okyanus Tüneli’nde ve 270 derece açılı sualtı izleme odasında göz kamaştırıcı bir yürüyüşüne çıkabilir ve üzerinizden geçen vatozları ve köpekbalıklarını görebilirsiniz.Hacmi ve barındırdığı canlı çeşidiyle,gezi güzergâhlarındaki aktiviteleriyle dünya çapındaki tüm akvaryumlar içerisinde önemli bir konuma sahiptir.8 bin metrekarelik alanda, 80 metrelik cam sualtı gözlem 270°‘ lik görüş açısına sahip tüneliyle dünyanın en büyük akvaryumları arasına girmiştir. Sea Life Akvaryum’da her biri 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tank mevcuttur.Akvaryumda 1500 çeşit balık,toplam 15 bin deniz ve kara canlısı görebiliyoruz.Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin de içinde bulunduğu bir çok canlıyı kendi atmosferlerinde seyredebiliyoruz. Köpekbalıkları, vatozlar, deniz kaplumbağaları, deniz atları, deniz yıldızları, arapaymalar,mürenler ve ahtapotlar..Avrupa’nın ilk ve tek dijital akvaryumu Resim Akvaryum’da kendi çizdiğiniz balığı canlandırabilirsiniz. Rehabilitasyon merkezimizi ziyaret edip, kurtarılmış deniz kaplumbağalarımızla yüzyüze gelebilir ,yaşam mücadelelerinde onlara için neler yapıldığını öğrenebilirsiniz. 

Gezimiz sonrası dönüş yolcuğumuz için İzmit’e hareket ediyoruz. Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktaya bırakarak bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Öğrenci giriş ücretleri

- Otopark ücretleri

- Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları vb.) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    - Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-245-sea-life.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 24.04.2024 13:15 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.