FORUM AKVARYUM – LEGOLAND Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Forum Akvaryum, Legoland
PROGRAM

Sabah okul önünden hareket ile İstanbul yolculuğumuz başlıyoruz. 8 bin m²’lik alanı, 80 mt’ lik su altı       tüneli 270°‘ lik görüş açısına sahip özel sualtı seyir salonuna sahip, 10000 farklı canlı türü ve 25000 canlı ile Türkiye’nin en zengin içerikli aile eğlence ve kültür parklarından biri olan , Köpekbalıkları, vatozlar, denizkaplumbağaları, denizatları, denizyıldızları, arapaymalar, Mürenler ve ahtapotlar hepsini aynı mekânda inanılmaz bir atmosfer içinde görebileceğimiz SEA LIFE FORUMakvaryuma varıyoruz.Ardından çocukların en çok sevdiği oyuncaklardan biri LEGOLAND’a geçiyoruz. Bu efsanevi oyuncağın birkaç kutusu bile hazine değerindeyken, Legolardan oluşan bir dünyaya gitmenin çocuklar için ne kadar muhteşem olduğunu düşünün. Kaliforniya’da bulunan LEGOLAND, özellikle 2-12 yaş arası çocuklara hitap ediyor.Ancak burayı ziyaret eden büyükler de kendilerini bu Legolara kaptırmaktadır. 60’ın üzerinde eğlence aracı, gösteriler, ilginç etkinlikler ve tüm bunlara ek olarak Legoların yapıldığı fabrikada eğlenceli vakit geçirdikten sonra dönüş yolcuğumuz için İzmit’e hareket ediyoruz.Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktaya bırakarak bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Öğrenci giriş ücretleri

- Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları vb.) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    - Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-235-forum-akvaryum-–-legoland.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 27.04.2024 01:23 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.