FLORYA AKVARYUM- DOLPHINARIUM KOÇ MÜZESİ Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Florya Akvaryum, Dolphınarıum, Koç Müzesi
PROGRAM

 

Sabah okul önünden hareket ile İstanbul yolculuğumuz başlıyoruz. Coğrafi bir rotayı takip ederek Karadeniz’den Pasifik’e uzanan yağmur ormanından oluşan güzergahta yolculuk yapmaya hazır mısınız?Dünya denizlerinde yaşayan balık türlerinin içinde bulunduğu,Türkiye’nin en zengin içerikli aile eğlence ve kültür parklarından biri olan , köpekbalıkları, vatozlar, denizkaplumbağaları, denizatları, denizyıldızları, arapaymalar,Mürenler ve ahtapotlar hepsini aynı mekânda inanılmaz bir atmosfer içinde görebileceğimiz  İSTANBUL AKVARYUM’a varıyoruz.Gezimiz sonrası birbirinden sevimli kahramanlarımız,Yunuslar,Balinalar, Morslar, Foklar sizlere hayatınızda geçirebileceğiniz en eğlenceli dakikaları sunacak olan İSTANBUL DOLPHİNARİUMhareket ediyoruz. Sevimli kahramanlarımızın  gösterilerini izledikten sonra,“Beyin: Gizemli Yolculuk” sergisinde dünyanın en akıl almaz tasarımı olan insan beyninin yapısını, işlevlerini ve potansiyelini öğrenecek ve öğrencilerin kendileri hakkında birbirinden ilginç ve şaşırtıcı deneyimler yaşayacağı RAHMİ KOÇ MÜZESİ'ne geçiyoruz. Gezimizin ardından, dönüş yolculuğu için Kocaeli’ne hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktaya bırakarak bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak dileği ile vedalaşıyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Otopark ücretleri

- Öğrenci giriş ücretleri

- Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları vb.) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    - Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

     

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-224-florya-akvaryum--dolphinarium-koc-muzesi.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 26.04.2024 00:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.