DOLMABAHÇE SARAYI - MİNİATÜRK KOÇ MÜZESİ Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Dolmabahçe Sarayı, Miniatürk, Koç Müzesi
PROGRAM

Sabah saat 08.00 de okul önünden hareket ile İstanbul yolculuğumuz başlıyoruz.İlk durağımız 1926-1984 yılları arasında protokol ve ziyarete kısmen açık olan 1984 yılından itibaren “müze-saray” olarak geziye açılan DOLMABAHÇE SARAYINA varıyoruz.1856 yılından, halifeliğin kaldırıldığı 1924’e kadar aralıklarla   6 padişaha ve son Osmanlı Halifesi Abdülmecid Efendi’ye ev sahipliği yapmış bu saray 1927- 1949 yılları arasında Cumhurbaşkanlığı makamı olarak kullanılmıştır.Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1927-1938 yılları arasında İstanbul’daki çalışmalarını bu sarayda yapmış ve  10 Kasım 19 yılında burada vefat etmiştir.Gezimizin ardından Bizler için oldukça bilgilendirici ve eğlendirici bir ziyaret için Türkiye'de Ulaşım, Endüstri ve İletişim tarihine adanmış ilk önemli müze olan RAHMİ KOÇ Müzesi’ne geçiyoruz. Müzede “Beyin: Gizemli Yolculuk” sergisinde dünyanın en akıl almaz tasarımı olan insan beyninin yapısını, işlevlerini ve potansiyelini görüp öğreniyoruz.Gezimizin ardından, Haziran 2001 tarihinde temeli atılan Türkiye'nin ilk minyatür parkı olan 02 Mayıs 2003 tarihinde ziyarete açılan,22 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan,dünyanın en geniş maket alanına sahip  MİNİATÜRK kentine hareket ediyoruz. Gezimiz sonrası  İzmit’e ulaşıyoruz  ve Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Otopark ücretleri

- Öğrenci giriş ücretleri

- Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları vb.) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    - Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-222-dolmabahce-sarayi---miniaturk-koc-muzesi.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 20.04.2024 13:21 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.