FLORYA AKVARYUM-DOLMABAHÇE SARAYI KOÇ MÜZESİ Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Florya Akvaryum-Dolmabahçe Sarayı- Koç Müzesi
PROGRAM

Sabah okul önünden hareket ile İstanbul yolculuğumuza başlıyoruz. İlk durağımız olan FLORYA AKVARYUM belediye tarafından projelendirilmiş, yaklaşık 100 dönüm arazide yer alan bir komplekstir.

Hacmi ve barındırdığı canlı çeşidiyle,gezi güzergâhlarındaki aktiviteleriyle dünya çapındaki tüm akvaryumlar içerisinde önemli bir konuma sahiptir.İçerisindeki gezi güzergâhında Karadeniz'den, Pasifik'e uzanan toplam 16 bölge  ve bir yağmur ormanı mevcuttur.İki kattan oluşan toplam 22 bin metrekarelik akvaryumda, kültürel, coğrafi, tarihsel ve mimari özellikler, buna uygun dekoratif unsurlar, interaktif oyunlar, filmler ve alan hakkında detaylı bilgilerin verildiği görsel grafikler de yer alıyor. Her biri 6 bin 800 metreküp su hacmine sahip 64 tankın bulunduğu akvaryumdaki 1500 çeşit balık , toplam 15 bin deniz ve kara canlısı göreceğimiz Florya Akvaryumsonrası durağımız DOLMABAHÇE SARAYI’ dır.  19. yüzyıl ortalarında Sultan Abdülmecit tarafından Boğaziçi kıyısında inşa ettirilmiş,Dekorasyonuna 14 ton saf altın kullanılan Sarayı gezerken yağlıboya tablo koleksiyonunu, mabeyn salonunda yer alan dünyanın en büyük kristal avizelerinden birini ve kraliyet mücevherlerini görüyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 1927-1938 yılları arasında İstanbul’daki çalışmalarında Dolmabahçe Sarayı’nı kullanmıştır.O dönemde kullandığı eşyalarını ve 10 Kasım 193∞   yılında burada vefat ettiği odasını  ziyaretimiz sonrasındayine oldukça bilgilendirici ve eğlendirici bir ziyaret için Türkiye'de Ulaşım, Endüstri ve İletişim tarihine adanmış ilk önemli müze olan Rahmi KOÇ Müzesi’ne geçiyoruz. Müzede “Beyin: Gizemli Yolculuk” sergisindedünyanın en akıl almaz tasarımı olan insan beyninin yapısını, işlevlerini ve potansiyelini öğrenecek ve öğrencilerin kendileri hakkında birbirinden ilginç ve şaşırtıcı deneyimler yaşamalarını sağlayacağız.Gezimiz sonrası dönüş yolcuğumuz için İzmit’e hareket ediyoruz.Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak bir başka ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

FİYATA DÂHİL OLAN HİZMETLER

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Otopark ücretleri

- Öğrenci giriş ücretleri

- Profesyonel Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ:

    - Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.

    - Verilen fiyatlar 44 kişilik katılım olması halinde geçerlidir.

    - Verilen fiyatlar öğrenciler ve öğretmenler için geçerlidir.

    - Yetişkinler için ayrıca fiyatlandırma yapılacaktır.

     

    **Tur dönüşü araçlarımız kalkış noktası haricinde (Okul Önü) başka bir noktada durmamaktadır.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-220-florya-akvaryum-dolmabahce-sarayi-koc-muzesi.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 28.03.2024 23:46 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.