BURSA – ULUDAĞ – CUMALIKIZIK Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Bursa
PROGRAM

Sabah belirtilen noktada buluşarak hareket ediyoruz.Gölcük-Karamürsel-Yalova-Orhangazi-Gemlik üzerinden Bursa'ya Cumalıkızık Köyü’ne varıyoruz.Burada alacağımız köy kahvaltısının ardından,Osmanlı sivil mimarisinin en görkemli köy yerleşimini günümüze ulaştıran Cumalızık Köyü’nü geziyoruz. Unutamayacağımız bir doğa ve tarih gezisini tamamlıyoruz ve Uludağ yolculuğumuza başlıyoruz.Teleferik ile gerçekleştireceğimiz muhteşem manzara eşliğinde Uludağ’a varıyoruz.Gün boyu kayak ve eğlence mekânlarında geçireceğimiz hafta sonu tatilimizde Uludağ’ın tadını doyasıya çıkarıyoruz. Serbest zaman sonrası Barbekü keyfi için Cafemize geçerek öğlen yemeğimizi alıyoruz.Verilen serbest zaman sonrası hava ve yol durumuna bağlı olarak saat 16.00 - 17.00 gibi tekrardan teleferiğe binip Kocaeli’ne dönüşyolcuğu için hareket ediyor ve akşam saatlerinde İzmit’ e varıyoruz.Siz değerli misafirlerimizialdığımız noktalara bırakarak başka bir ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Araçlar ile Ulaşım

- 1 Sabah Kahvaltısı ( Cumalıkızık Köy Kahvaltısı )

- 1 Öğlen Yemeği (sucuk ekmek + içecek )

- Teleferik Ücretleri  (Gidiş ve Dönüş)

- Andante Tour Kalitesi Ve Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

- Kayak Malzemeleri

- Skipass Ücretleri

- Kayak Dersi

- Özel Harcamalar



Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.

     


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-215-bursa-–-uludag-–-cumalikizik.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 04.05.2024 13:52 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.