GÜNÜBİRLİK ABANT - GÖLCÜK TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Bolu
PROGRAM

Sabah belirtilen noktadan katılan misafirlerimizle yolculuğumuza başlıyoruz.''Kartpostallardaki Göl'' olan Gölcük Gölü'ne ulaşıyoruz. Göl etrafında yapacağımız gezintiden sonra, tesisimizde çay-kahve molası (ekstra) veriyoruz. Daha sonra Abant Gölü`ne geçiyoruz. Abant Gölü`ne vardığımızda, girişte aracımızdan inerek göl etrafında kısa bir yürüyüş yapıp, Daha sonra öğlen yemeğimiz için mangal partisine katılıyoruz. Mangal partimiz sonrası vereceğimiz serbest zamanda, göl çevresindeki aktivitelerle vakit geçirebilirsiniz. Abant Gölü'nde ata ve faytona binme (Ekstra) yapabilirsiniz. Abant Gölü çevresinde geçirdiğimiz güzel vakitlerden sonra 18:00 civarında ayrılıyoruz. Kocaeli’ne hareket ediyoruz. Akşam saatlerinde İzmit’ e varıyoruz ve Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak başka bir ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks otobüslerle ulaşım

- Otopark ücretleri

- Milli Park Giriş Ücretleri

- Öğle Yemeği (Sucuk ekmek içinde domates biber garnitür ve kola veya ayran.)

- Programda Belirtilen Tüm Çevre Gezileri

- Profesyonel Rehberlik Hizmeti

- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-212-gunubirlik-abant---golcuk-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 20.04.2024 05:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.