YEDİGÖLLER TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Bolu-İzmit
PROGRAM
Bolu-İzmit

Sabah saat 08.00’de belirlenen noktadan hareket ediyoruz.Sapanca, Adapazarı, Düzce, Bolu güzergâhından Batı Karadeniz bölgesinin en zengin bitki örtüsüne sahip olan ayrıca tabii yaşam alanı olan Yedigöller bölgesine doğru yol alıyoruz.Bolu merkezden içeriye giriş yaparak doğa ile başbaşa kalabileceğiniz her köşesi ayrı bir heyecan yaratacak Yedi tane doğal (Nazlı, Sazlı, Derin, Serin, Büyük, Küçük, Kuru) bir tane yapay göl görüyoruz.. Bizler bu geziyi gerçekleştirirken hazırlanan mangalımızda köfte, sucuk barbekü keyfimizi gerçekleştiriyor ve buranın bol oksijenli havasıyla ciğerlerimizi doldurarak serbest yürüyüş sonrasında, Kocaeli’ne dönüş yoluna geçiyoruz.Akşam saatlerinde İzmit’ e varıyoruz ve Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak başka bir ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Milli Park Giriş Ücretleri
- Barbekü (Mangalda Ekmek arası sucuk veya köfte + meşrubat)
- Programda Belirtilen Tüm Çevre Gezileri
- Lüks otobüslerle ulaşım
- Otopark ücretleri
- Andante Tour kalite ve güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm kişisel harcamalar


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.

    Tavsiyelerimiz

    Gezi yerlerinde genelde yürüyüş yapacağımızdan dolayı bunu dikkate alarak hazırlıklı gelmenizi ve mevsim koşullarını düşünerek giyinmenizi tavsiye ederiz. (polar/kazak, şapka, güneş gözlüğü, yağmurluk vb.) İnceden kalına doğru bir giyimi tercih ediniz (yürüdükçe terler, durduğunuzda üşüyebilirsiniz). Ayakkabınız yürüyüşe uygun olsun (toprak, kaya, çamur, su vb.). Boğazlı bot ya da spor ayakkabı iyi olur. Küçük bir sırt çantanız bulunsun (yürüyüş sırasında elleriniz boş olmalı) Mutlaka yedek giyim, çorap ve ayakkabı alın. Varsa ilaçlarınızı yanınızda bulundurmanız gerektiğini hatırlatır keyifli seyahatler dileriz.

     


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-203-yedigoller-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 28.03.2024 22:52 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.