İZNİK - GÖLYAZI –TRİLYE - MUDANYA Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Bursa
PROGRAM
Bursa-İzmit

Sabah saat 08.00 belirlenen noktadan hareket ile Medeniyet başkenti İznik’e yolculuğumuz başlıyor. İlk durağımız M.S. IV. y.y. da yapılan Ayasofya Kilisesi. Sırasıyla Osmanlı mimarisinin İznik'teki en önemli abidevi yapısı olan Yeşil Camii, 14. yüzyıl Osmanlı mimarisinin en güzel örneklerinden biri olan Arkeoloji Müzesi’ni  geziyoruz.Daha sonra İznik Çini Vakfı’nda çini yapım aşamalarını izleyip bilgi aldıktan sonra, İznik Çini Atölyelerinde alışveriş molası veriyoruz.Göl manzarası eşliğinde çaylarımızı içtikten sonra, Gölyazı Köyü’ne hareket ediyoruz. Doğası ve tarihiyle  eşsiz bir güzellik sunan yarımada Gölyazı’nın, Arnavut kaldırımlı dar sokaklarında birlikte yapacağımız kısa bir yürüyüşten sonra,köy içinde kısa bir keşif ve fotoğraf molası için serbest zaman veriyoruz.Sonrasında öğle yemeğimizi alıp ve günümüzde tüm özelliklerini koruyan Zeytinbağı-Trilye kasabasını ziyaret ediyoruz. Trilye’de serbest zaman veriyoruz. İsteyen misafirlerimiz dünyaca ünlü sızma yağını, salamura zeytini ve taş fırın ekmeği,sabun alabilirler. Triye gezimiz sonrası Mudanya’ya geçiyoruz. MudanyaRoma, Bizans ve Osmanlı döneminin izlerini görebileceğimiz tarihin koktuğu bir yerdir.Osmanlı evlerinin en güzel örneklerinden biri olan, Türk Yunan ateşkes Antlaşması’nın imzalandığı ve belgelerinin sergilendiği Mudanya Mütakere Binası ve 8. Yüzyıl Bizans yapısı olan Kumyaka Kilisesini geziyoruz.Sonrasında dönüş yolculuğu için hareket ediyoruz.Akşam saatlerinde İzmit’ e varıyoruz ve Siz değerli misafirlerimizi aldığımız noktalara bırakarak başka bir ANDANTETOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.

DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Lüks Otobüslerle Ulaşım
- Sabah Araç İçi İkram 
- Profesyonel Rehberlik Hizmeti
- Otopark Ücretleri
- Andante Tour Kalite ve Güvencesi



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

- Sabah Kahvaltısı: Ekstra olarak alınacaktır.

- Öğle Yemeği: Serbest zamanda ekstra olarak alınacaktır.



Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ

    Gezi programında belirtilen saatler, gezi günü oluşan şartlara bağlı olarak (trafik yoğunluğu, hava şartları v.b) değişiklik gösterebilir.


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-202-iznik---golyazi-–trilye---mudanya.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 19.04.2024 23:33 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.