ÇANAKKALE Turu Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: ÇANAKKALE
PROGRAM
1 Gün: İzmit – Eceabat – Çanakkale

Akşam saat 00.30’da belirtilen noktadan hareket ile (İstanbul - Tekirdağ - Malkara – Keşan ) üzerinden seyahatimize başlıyoruz. Sabah erken saatlerde Eceabat’a varıyoruz. Burada sabah kahvaltımızı (serbest)  aldıktan sonra rehberimiz ile birlikte 1914 yılında başlayan, toplam 253.000 askerimizin şehit olduğu Çanakkale Savaşı’nın izlerini görebileceğimiz Gelibolu Yarımadası’nı gezmeye başlıyoruz. Kilitbahir Kalesi ve Namazgah Tabyası, Rumeli MecidiyeTabyası ve Şehit Onbaşı Heykeli,ŞahindereSargıyeri Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Yahya Çavuş Şehitliği,Morto Koyu Fransız Mezarlığı, Ertuğrul Tabyası, Alçıtepe Salim Mutlu Özel Savaş Müzesi’ni gezdikten sonra öğle yemeği için serbest zaman veriyoruz. Gezimizin ikinci bölümünde ise  Kabatepe Müzesi, Anzac Koyu Tören Alanı ve Arıburnu,Kanlısırt Avustralya Anıtı ve Siperler, Bomba sırtı 57. Alay Şehitliği ve son olarakConk Bayırı’nı görüyoruz.Conk Bayırı’ndan panoramik olarak Ege Denizini ve Anafartalar Ovasını görme imkânı buluyor ve ziyaretimizi tamamlıyoruz. Çanakkale boğazından feribot ile Asya yakasına Çanakkale Merkeze geçiyoruz.Akşam saatlerinde otelimize yerleşiyoruz.Akşam yemeği ve konaklama otelimizdedir.
Sabah Kahvaltısı: Serbest (Ekstra)
Öğle Yemeği:   Serbest (Ekstra)
Akşam Yemeği: Otelde alınacaktır. Tur ücretine dâhildir.



2 Gün: Çanakkale – İzmit

Sabah otelde alacağımız kahvaltımızın ardından check-out yaparak otelimizden ayrılıyoruz. Gezimiz Fatih Sultan Mehmet’in yaptırmış olduğu Çimenlik Kalesi (Deniz Müzesi) ile başlıyor. Burada savaştan kalan objeleri görüyoruz.Bir askerimizin canlandırdığı “Cephede Bir gün Tiyatrosu” ve Nusrat Mayın Gemimizin mayınları döşeyişinin canlandırıldığı gösteriyi izliyoruz. Ardından dışarıda kale duvarına patlamadan saplanmış duran 450 kiloluk 35’lik top mermisini görüyoruz. Nusret Mayın Gemisi ve savaşta batmış olan Alman Denizaltısının kalıntılarını gezdikten sonra, şehir merkezinde Aynalı Çarşı’ya gidiyor  ve öğle yemeğimizi ( serbest)  alıyoruz.Daha sonra, Lâpseki,Bandırma,Karacabey,Bursa,Yalova ve Karamürsel güzergâhı ile akşam saatlerinde Kocaeli’ne varıyor ve Siz değerli misafirlerimizle başka bir ANDANTETOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.
Konaklama: DİKKAT BU GECE OTEL KONAKLAMASI YOKTUR
Sabah Kahvaltısı: Otelimizde açık büfe olarak alınacaktır. Tur ücretine dâhildir. 
Öğle Yemeği      : Serbest(Ekstra)
Akşam Yemeği: Yol üstü tesislerinde alınacaktır. (Ekstra)



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Otellerde 1 Gece Konaklama

- Açık Büfe 1 Sabah Kahvaltısı

- Açık Büfe veya Set Menü 1 Akşam Yemeği

- Lüks Araçlar ile Ulaşım

- Profesyonel Rehberlik hizmetleri

- Milli Park Giriş Ücretleri

- Andante Tour güvencesi ve Kalitesi

- 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-175-canakkale-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 26.04.2024 00:10 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.