ÇEŞME -ALAÇATI – SIĞACIK -İZMİR Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Çeşme – Alaçatı-İzmir Sığacık – Boncuk köy
PROGRAM
1 Gün: Hareket (Gece Yolculuğu )

Akşam saat 22.00’de Belirtilen noktadan, katılan misafirlerimizle ile birlikte veBursa Balıkesir - Susurluk üzerinden Çeşme’ye doğru gece yolculuğumuza başlıyor.



2 Gün: Çeşme – Alaçatı-İzmir

Sabah saatlerinde Çeşme’ye varıyoruz.Gezimize ilk olarak Çeşme Kalesi ile başlıyoruz. Kalenin muhteşem manzarası eşliğinde rehberimizin anlatımını dinliyoruz. 1528 yılında Kanuni Sultan Süleyman tarafından yaptırılan günümüzde de otel olarak hizmet veren Kervan Saray’ı görüyoruz. Sonrasında Çeşme Meydanda serbest zamanımızın ardından Alaçatı’ya hareket ediyoruz.Alaçatı’nın Arnavut kaldırım taşı ile dar kaplı Rum mimarisi ile Osmanlı mimarisinin birleştiği sokaklarda gezeceğimiz serbest zaman veriyoruz. Akşam saatlerinde rehberimizin belirleyeceği saatte buluşarak, İzmir’de bulunan otelimize hareket ediyoruz. Akşam yemeği ve konaklama otelimizdedir.

Sabah Kahvaltısı: Serbest sabah kahvaltısı

Öğle Yemeği: Serbest

Akşam Yemeği: Otelde alınacak olup, tur (Ücrete Dâhildir.)



3 Gün: Sığacık – Boncuk köy - İzmit

Değerli misafirlerimiz, otelimizde aldığımız sabah kahvaltımız sonrasında Seferihisar’ın balıkçı köylerinden olan Sığacık’a hareket ediyoruz.Sığacık cana yakın insanlarıyla oldukça sevimli bir liman ilçesidir.Kalenin içine kurulan köyün daracık sokaklarını ve özgün mimarisi ile 1522’de Kanuni Sultan Süleyman’ın emriyle yaptırılan Sığacık Kalesi ve sokakları göreceğimiz yerler arasındadır. Gezimizin ardından Yiğitler köyüne varıyoruz. Kemalpaşa ilçesine bağlı olan, 1940’lardan bu yana cam boncuk işçiliği ile geçimini sağlayan eski bir köy Yiğitler Köyü. Diğer bir deyişle Boncuk köy olan bu şirin köyde boncuk atölyelerini gezip, boncuk alışverişlerimizi yapıyoruz.Sokaklarını dolaştıktan sonra, Kazak vadisi Kımız Çiftliği’ne gidiyoruz. Kazak Türklerinin yaşamını gözlemleyeceğimiz otağın tanıtımının ardından verilen serbest zaman da dileyen misafirlerimiz at binebilir, hatta kımızın tadına bakabilir.Vereceğimiz serbest zaman sonrasında, Kocaeli’ne hareket ediyoruz.Akşam geç saatlerde Kocaeli’ne varıyoruz.Siz değerli misafirlerimizle başka bir ANDANTETOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.
Dikkat:Bu Gece Otel Konaklaması Yoktur.

Sabah Kahvaltısı: Otelde Açık Büfe Olarak Alınacaktır. (Ücrete Dâhildir.)

Öğle Yemeği: Serbest

Akşam Yemeği: Serbest Alınacaktır.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Otellerde 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama

- Açık Büfe 1 Sabah Kahvaltısı
- Açık Büfe veya Set Menü 1 Akşam Yemeği

- Lüks Araçlar ile Ulaşım

- Profesyonel Rehberlik hizmetleri

- Milli Park Giriş Ücretleri

- Andante Tour güvencesi ve Kalitesi

- 1618 Nolu Turizm Kanununa Göre Zorunlu Seyahat Sigortası



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-172-cesme--alacati-–-sigacik--izmir.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 27.04.2024 01:30 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.