BANGKOK PATTAYA PHUKET TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: Tahran –Bangkok-Pattaya-Phuket
PROGRAM
1 Gün: İstanbul- Tahran –Bangkok

İstanbul Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde buluşuyoruz. Bagaj ve pasaport işlemlerimizi takiben Mahan Havayolları ile Tahran`a hareket ediyoruz. Yaklaşık 3 saat sürecek yolculuk sonrası Tahran İmam Humeyni Havalimanına varıyoruz. Ardından Mahan Havayolları ile Bangkok`a hareket ediyoruz. Geceyi uçak yolculuğu ile geçiriyoruz.



2 Gün: Bangkok

Sabah uçakta alacağımız kahvaltımızın ardından Bangkok Suvarnabhumi Havalimanına varyoruz. Alanda bekleyen rehberimiz ile buluşma ve özel araçlarımız ile Bangkok şehir turu için hareket ediyoruz. Yapılacak olan Bangkok panoramik şehir turunda Altın Buddha tapınağı, çiçek pazarı, Çin mahallesi, parlamento binası, demokrasi anıtı görülecek yerlerden bazılarıdır. Bu turumuz esnasında hem Bangkok'un egzotik güzelliğini hem de Tayland'ı derinden etkileyen Budizm’i daha yakından tanıma fırsatımız olacaktır. Tur bitiminde otelimize transfer, oda dağılımı ve yerleşmenin ardından dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Bangkok Kanallar turumuza katılabilirler. Akşam dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek olan SeaFood Market &Patpong Gece Pazarı turumuza katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.
Extra Tur: Bangkok Kanallar Turuna katılmadan Bangkok görülmüş sayılmaz. Turumuz esnasında Bangkok`un tarihi kanallarında özel teknemiz ile dünyanın hiçbir yerinde göremeyeceğimiz ilginç manzaraları görme fırsatı yakalıyoruz.Taylıların kanallar üzerindeki yaşamını yakından tanıyarak,Tayland`ın zengin ile fakir kesiminin kaynaşmasına şahit oluyoruz. Tapınaklardan birinin önünde kutsal kedi balıklarını besliyoruz.
Extra Tur: Sea Food Market & Patpong Gece Pazarı turumuzda önce Tayland’ın en büyük deniz mahsulleri restoranına giderek burada günlük getirilen deniz mahsullerinden seçip istediğimiz şekilde pişirterek keyifli bir yemek yiyoruz. Bu restoranın sloganı "if it swims wehave it" yani "yüzüyorsa bizde vardır". Yemeğimizin ardından Bangkok`un en meşhur gece pazarı olan Çin stili ve Tayland stili alışveriş yapabileceğiniz, daha çok taklit ürünlerin (Rolex saat, VersaceCanta vs.) ağırlıklı olduğu PatPong gece pazarına geçiyoruz. Ünlü alışveriş ve barlar sokağında güzel vakit geçiriyoruz.

 



3 Gün: Bangkok

Sabah kahvaltısının ardından sonra serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz gün içerisinde extra olarak düzenlenecek Yüzen Çarşı Turuna, akşam ise yine extra olarak düzenlenecek Siam Niramit Show Turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.
Extra Tur: Yüzen Çarşı Turu
CNN Televizyonunun jeneriklerine giren dünyaca ünlü Yüzen Çarşı turumuza katılıp, Hindistan Cevizi çiftliği, meşhur Tik ağacı atölyesi ve dar kanalların içinde yerel köylülerin el emeklerinin satıldığı yerlerden alışveriş yapma imkanı buluyoruz

Extra Tur: SiamNiramit Show Turu (Yemekli) 
Büyük Siam Krallığı döneminden eşsiz sahneler ve özellikle cennetin anahtarına ulaşmak için yapılan o muhteşem festival görüntülerini izliyoruz.



4 Gün: Bangkok- Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından Pattaya`ya hareket ediyoruz. Yol üzerinde dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Fil Safarisi - MILLION YEAR STONE PARK ve TIMSAH CIFTLIGI Turu’muza katılabilirler. Turumuzun ardından Kraliyet ailesine ait olan dünyaca ünlü mücevher fabrikası ziyareti ve Tayland`ın en ünlü eğlence beldesi olan Pattaya`ya varıyoruz.Oda dağılımı ve yerleşmenin ardından serbest zaman veriyoruz. Akşam arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek Dünyaca ünlü ALCAZAR SHOW turuna katılıp, izleyebilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.

Extra Tur: Fil Safarisi Turu - MillionYear Stone Park - Timsah Çiftliği Turu
Çevresi tamamen orijinal volkanik taşlar ile donatılmış bu parkta, yüzlerce timsahı bir arada görme olanağı buluyoruz. Timsah Showlarını izleyebiyip, kaplan ve yavrusu ile fotoğraf çektirme fırsatı buluyoruz.

Extra Tur: Alcazar Show Turu
Tayland`ın Lido tarzı bu en güzel kabare şovunda, değişen sahne dekorları, değişen kostümleriyle dansçıları, muhteşem ışık ve ses sistemleriyle dolu güzel bir akşam geçiriyoruz.



5 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman veriyoruz. Arzu eden misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek MERCAN KAYALIKLARI ILE UNLU MERCAN ADASI Turu’muza katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.

Extra Tur: Mercan Adası Turu
Sinirsiz güneş ve okyanus keyfi. Turumuza öğle yemeği dâhildir. Menü: Balık, Deniz mahsulü Mezeler, Sebzeli pilav, Salata ve Tropikal meyveler...



6 Gün: Pattaya

Sabah kahvaltımızın ardından serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz extra olarak düzenlenecek olan Nong Nooch Tropical Garden turumuza katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.

Extra Tur: Nong Nooch Tropical Garden Turu 
Bu turumuzda 500 hektarlık bir alana kurulmuş olan botanik bahçe ve orkide bahçelerini gezerek, Geleneksel Thai Danslarını ve Evlilik Seromonisi gösterilerini izleyerek ardından Fillerin Resim yapmasına, Futbol ve basketbol oynamalarına tanıklık ediyoruz.



7 Gün: Pattaya- Bangkok – Phuket

Sabah kahvaltımızın ardından odaları boşaltıyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Otelden çıkış işlemleri sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte özel araçlarımız ile Bangkok havalimanına transfer yapıyoruz. Pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından Yerel havayolları ile Phuket'e uçuşumuz gerçekleşiyor. Varışımızın ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile otele transfer yapıyoruz. Akşam dileyen misafirlerimiz açık büfe olarak sunulacak akşam yemekli Fantasea Show turumuza katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.

ExtraTur: Fantasea Show Turu (Akşam Yemekli) 
Phuket`in en meşhur kabare gösterisine hazır olun! Şov öncesi akşam yemeğimizi açık büfe olarak aldıktan sonra gösterinin yapıldığı tiyatro kısmına geçiyoruz. Las Vegas stili bu muhteşem gösterinin içeriğinde  4 boyutlu efektler, havada bale yapan dansçılar, akrobasi, özel efektler, 30 fil ile yapılan showlar seyrediyoruz. Thai Kültürü`nün masalsı bir dilde ışık ve sahne dekorlarıyla anlatımını büyülü bir atmosferde izliyoruz. Her yaştan ve kültürden ziyaretçilerini büyüleyen bu gösteride çok güzel bir gece geçireceğinizden emin olabilirsiniz.



8 Gün: Phuket

Sabah kahvaltısından sonra serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz extra olarak 07.30 hareket ile yapılacak öğle yemekli James Bond Adası ve Kano gezintileri Turuna katılabilirler. Geceleme otelimizde olacaktır.

Extra Tur: James Bond Adası ve Kano Gezintileri Turu (Öğle Yemekli) 
Otantik tekneler ile James Bond Adasına yapacağımız yolculuğumuz esnasında dünyanın en güzel jeolojik yapılarından olan kaya adacıklarını görme fırsatını yakalıyoruz. Adaya varışımızı takiben James Bond filminin çevrildiği yerleri görme ve alışveriş yapma imkanını da buluyoruz. Dönüş esnasında deniz ürünleri restoranında öğle yemeği yiyoruz.



9 Gün: Phuket- Bangkok – Tahran

Sabah kahvaltımızın ardından odaları boşaltıyoruz ve serbest zaman veriyoruz. Otelden çıkış işlemleri sonrası rehberimizin belirleyeceği saatte özel araçlarımız ile Phuket havalimanına transfer yapıyoruz. İç Hat uçuşumuzun ardından Bangkok'a ulaşıyoruz. Pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından Mahan Havayolları ile Tahran uçuşu yapıyoruz. Geceyi uçak yolculuğu ile geçiriyoruz.



10 Gün: İstanbul

Tahran'a varışımızın ardından İstanbul'a hareket ve Atatürk Havalimanına vararak ve turumuzu sonlandırıyoruz. Siz değerli misafirlerimizle başka bir ANDANTE TOUR organizasyonunda buluşmak üzere veda ediyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler

- Mahan Havayolları ile İstanbul / Bangkok / İstanbul arası ekonomi sınıf gidiş dönüş uçak bileti

- Alan-Otel-Alan Transferleri

- Bangkok' ta 2 gece otelde, Pattaya da 3 gece ve Phuket`te 2 Gece tercih edilen otellerde oda&kahvaltı konaklamalar

- Bangkok - Pattaya Türkçe rehberlik hizmeti

- Phuket'te Yerel Rehberlik Hizmeti

- Havalimanı vergisi ve Zorunlu Sigorta (Mesleki Sorumluluk)



Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler

- Yurt dışı çıkış ücreti
- Kişisel Harcamalar
- İptal Güvence Paketi
- Seyahat Sağlık Sigortası



Kalkış Yerleri
    Notlar

    ÖNEMLİ BiLGiLENDiRME

    • Tur esnasında programda bulunan tüm ülkelerde alışveriş ve harcama yapılabilmesi için, Euro bulundurmanız yeterlidir. Yerel para birimi kullanılan bölgelerde Rehber para çevrilmesi konusunda yardımcı olacaktır.
    •  Gezi süresince rahat yürüyüş ayakkabısı veya spor ayakkabı tercih edilmelidir. Gece için yanınıza hırka v.b bir kıyafet bulundurmanızda fayda vardır.
    • Turlarımızda günlük olarak koltuk planlamasında rotasyon(koltuk değişimi) uygulaması yapılmakta olup, sabit koltuk ve ön koltuk garantisi verilmez. Koltuk değişimleri araç rehberi tarafından organize edilir.
    • Kişilerin tura katılımlarındaki sağlık sorunları, hamilelik durumu, sürekli kullanımda bulundukları ilaçlar ve bu ilaçlar ile ilgili ilgili raporları yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.
    • Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken eşya ( alkol - sigara vb.) getirebilmek için en az 3 gün konaklama zorunluluğu vardır.
    •  Yurtdışından Türkiye’ye giriş yaparken free shop alışveriş limiti : Sigara: 3 karton , Alkollü İçecekler: 1 litre Alkollü içki (%22’den fazla alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya hariç) , Alkollü İçecekler: 2 litre Alkollü içki (%22’den az alkol içeren alkollü içkiler, şarap ve şampanya dahil) , Parfüm: 600 ml , Makyaj veya Cilt Bakım Ürünleri: 5 adet , Çikolata ve Şekerleme: 2 kg ,Kahve: 1 kg ,Çay: 1 kg .
    • Tur programında Rehberler hava ve yol şartlarına bağlı olarak , programda belirtilen her yeri göstermek şartı ile program akışında değişiklik yapabilirler.
    • Tura kayıt yaptıran misafirlerimizin 30 gün kalaya kadar ücretsiz iptal hakkı vardır. Tur tarihine 30 günden az kalması durumunda %30 ceza, 20 gün ve daha az kalması durumunda %100 ceza uygulanır. Katılımcı iptal talebi ile birlikte sunulan Türkiye’den ki merciler den alınan hastane raporu,iş yeri izin belgeleri v.b evraklar , Türkiye dışındaki konaklayacakları otel ve alacakları hizmetlerin iptalinde maalesef kabul görmemektedir.
    • Tur Programımız minimum 35 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir.  Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde, son iptal bildirim tarihi tur kakışına 15 gün kaladır. Katılım yetersizliği nedeniyle İptal edilen tur Andante Tour tarafından bildirilecektir.
    • Tur programında isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli bulunduğu durumlarda otel(ler) gezi hareketinden 2 Gün önce Andante Tour tarafından bildirilecektir.
    • Fuar, kongre, konser,  etkinlik, spor turnuvası vb. gibi dönemlerde oteller belirtilen km’ lerden fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 5 gün önce Andante Tour tarafından bilgi verilecektir.
    •  3 Kişilik odalar, otellerin müsaitliğine göre verilebilmekte olup, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar. Açma-kapama ve coach bed olarak adlandırılan yataklardan oluştukları için Tur katılımcısı 3. Kişi ve/veya çocuk rezervasyonlarında odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan –yaş grubuna uyan- tek çocuk için geçerlidir.
      Tur programında dahil olan hizmetlerden Otelde alınan Kahvaltılar, bulunulan ülkenin kahvaltı kültürüne uygun olarak ve genelde continental kahvaltı olarak adlandırılan tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden oluşan sınırlı bir mönü ile sunulmakta olup gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine,  girilmesine izin verilmeyen veya her hangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, veya hava şartları nedeniyle turun yapılması imkansız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Andante Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkânlar dâhilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    • Seyahat esnasında karayolu ile geçiş yapılan gümrük kapılarında bekleme süresi standartları aşabilir, bu bekleme sürelerinden kaynaklı yaşanan olumsuzluklardan Andante Tour sorumlu tutulamaz.
    • Ekstra turlar, servis aldığımız Hizmetler tarafından en az 20 kişi katılım şartı ile düzenlenmektedir. Yeterli sayı sağlanamadığı takdirde geziler yapılamamaktadır veya ekstra gezi fiyatları, içerik, kullanılacak araç katılımcı sayısına göre değişiklik göstermektedir. Ayrıca turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerde ki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir.
    •  Ekstra turlar katılımcının isteğine bağlı olup zorunlu değildir. Tur esnasında düzenlenen ekstra turlara katılmak istemeyen yolcular, yol üzerinde bulunan müsait bir dinlenme tesisinde beklemeyi kabul etmiş sayılırlar. Bu yolcular ekstra tur başlamadan yol üstü dinlenme tesisine bırakılıp, turun tamamlanması ardından bırakıldıkları noktadan alınırlar.
    • Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken Check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemler olup, misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında ilgili havayolu kontuarlarında yada on-line olarak havayolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
    • Tura katılım için Andante Tour tarafından bildirilen saatlerde belirtilen havaalanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen kişilerin uçuşu gerçekleştirememelerinden Andante Tour sorumlu değildir. Uçağı kaçıran kişilerin tura dâhil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletleri ve gidilecek bölgedeki transferlerine dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
    • Andante Tour, hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, 28.09.1955 Lahey Protokolü’ne tabidir. Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar riski olabilir veya mevcut gezi ve uçuş öncesinde saatler değişebilir. Andante Tour, bu değişiklikleri en kısa sürede bildirmekle yükümlüdür. Yolcu saat değişme riskini kabul ederek geziyi satın almıştır. 0-2 yaş arası çocuklar alan vergisi ve alan hizmetleri bedeli ödemezler.
    • Tur – Alan – Tur Lideri - Otel bilgilendirmeleri tur hareketinden 48 saat önce satış danışmanınız tarafından mail ve sözlü olarak yapılacaktır

    ’’ Tüm misafirler, yukarıda belirtilen maddeleri kabul ederek turun satışını gerçekleştirmiş sayılır ’’


    İptal Şartları
    https://andantetour.com/tur-111-bangkok-pattaya-phuket-turu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 28.03.2024 12:24 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.