BİR AVRUPA ÖYKÜSÜ Tur Programı
Kalkış Yerleri:
Gezilecek Yerler: HIRVATİSTAN – SLOVENYA – İTALYA – İSVİÇRE – MONACO – FRANSA
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Zagreb - Ljubljana

İstanbul Hava Limanı Dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde 04:00’de buluşma. Türk Hava yollarının TK1053 Sefer sayılı tarifeli uçağı ile Zagreb’e hareket. Varışımızın ardından bizleri bekleyen özel aracımız ile Zagreb şehir turumuz başlıyor. 19 yüzyıl mimarisi, kültürel özellikleri, tarihi özellikleri ve doğa güzellikleri ile beklentilerinizden çok daha güzel bir kent olan Zagreb, aynı zamanda eğlenceli hayatı ile de ünlüdür. Zagreb’in görülmesi gereken en önemli yerleri Ortaçağ özellikleri ile Yukarı Şehir (Kaptol) bölgesindedir. Büyüleyici güzellikteki Zagreb’de aşağı ve yukarı şehir merkezi sokaklarında yapacağımız turumuz esnasında, öncelikle Mirogoj Park Mezarlığı’nı ve burada bulunan heykelleri, Zagreb Katedralini, DolacPazarı’ını, Zagreb’in sembolü St Mark Kilisesi’ni, LotrseakKulesi’ni,StCatherine Kilisesi’ni gezeceğiz. Taş Kapı’da ise dileyen misafirlerimiz dilekleri için mum yakabilirler. Dünya’da sadece Zagreb’de öğle saati Lotrscak tepesinden atılan top ile duyurulmaktadır. At nalı şeklinde birçok güzel parkı ile ünlü olan Zagreb’in en ünlü aynı zamanda da Avrupa’nın en eski Parkı olan Maksimir’i gezeceğiz. Arkeoloji Müzesi, Ulusal Müze, hükümet binaları da göreceğimiz önemli yerler arasındadır. Zagreb turumuzun ardından Slovenya’nın başkenti Ljubljana’ya hareket. Varışımızın ardından Ljubljana şehir turumuz başlıyor. Şehir turumuzda göreceğimiz yerler arasında Ljubljana Nehri, Parlamento binası, Ljubljana Üniversitesi, Eski meydan, Ejderha Heykeli, Dragon Köprüsü, Tivoli Park, St.Nicholas Katedrali ve Preseren Meydanı var. Şehir turunun ardından dileyen misafirler Ljubljana Kalesine çıkabilirler yada St.Nicholas Katedralinin çan kulesinden şehri kuş bakışı seyredebilirler.

Ardından otelimize hareket ve geceleme otelimizde.



2 Gün: Ljubljana – Bled Gölü - Venedik

Sabah kahvaltımızın ardından Bled Gölü turumuz için hareket. Bohinj buzulunun etkisiyle oluşan Bled Gölü, 2km uzunluğunda ve 1.3 km genişliğindedir. Göl etrafındaki tepeleri, sudaki yansımalarını, geleneksel teknelerini, üzerinde kilise bulunan muhteşem adasını göl kenarındaki kuğularını fotoğraflamaya doyamayacaksınız. Göl çevresinde yürüyüş yaparak veya bisiklet kiralayarak keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bled gölü turumuzun ardından Venedik’e hareket. Varışımızın ardından Venedik şehir turumuz başlıyoruz. Araçların son ulaşım noktası olan Tronchetto limanından vaporetto ile tarihi adaya hareket ediyoruz. Zevkli bir vaporetto yolculuğundan sonra şehrin tarihi merkezi olan San Marko Meydanına yakın bir noktada vaporetto'dan inerek kanallar arasındaki turumuza başlıyoruz. Motorlu araçlardan arındırılmış olan, polis, ambulans, çöp kamyonları, belediye otobüsleri vs. gibi günlük hayatta görmeye alışık olduğumuz bütün araçlar yerini teknelere bırakmış burada. Köleler sahilinden San Marko Meydanı'na yürürken Venedik hapishanesini ve hapishane ile Dükler Sarayını birbirine bağlayan "PontedeiSospiri" İç çekme köprüsü, köprünün tam karşısında San Giorgio Adası, Dükler Sarayının ana cephesindeki meydanda, şehrin giriş kapısı olarak adlandırılan ikiz kolonlar ve bu kolonlar üzerindeki Venedik'in sembolü olan heykelleri görebilirsiniz. San Marko Katedrali'nin bulunduğu meydan, Napolyon tarafından "Dünyanın en güzel meydanı" olarak adlandırılmıştır. Katedralin yapımı 9. yüzyılda tamamlanmış olsa da, bugünkü halini alması 17. Yüzyılı bulmuştur. Ana cephesinde göreceğiniz 4 adet bronz at, İkinci Haçlı Seferleri dönüşünde İstanbul'dan getirilmiştir. Serbest zamanınızda saat kulesinin tepesindeki heykellerin her saat başı çanın üzerine vurmalarını izleyip, Çan kulesine çıkarak bütün Venedik manzarasını tepeden de görebilirsiniz. Kısa bir yürüyüşün ardından ticari merkez olarak bilinen ve "Canal Grande" Büyük kanal üzerindeki ilk taş köprü olarak yapılan, üzerinde dükkânların olduğu "PonteRialto" görülecek yerler arasındadır. Turumuzun ardından serbest zaman. Sonrasında otelimize hareket, odaların dağıtılması ve geceleme otelimizde.

Bled Gölü Fiyatlarımıza Dahildir!



3 Gün: Venedik – Verona – Garda - Milano

Sabah kahvaltımızın ardından Verona- Garda turumuz düzenlenecektir.  Yüzyıllarca Venedik Cumhuriyeti`ne bağlı kalmış olan Verona Düklüğü`nün yönetim sarayını, tarihinde olduğu gibi günümüzde de hala pazar yeri olarak kullanılan Erbe meydanı, Erbe meydanında Roma`daki Colosseum`dan sonra İtalya`nın en büyük ikinci amfi tiyatrosunu görüyoruz. Zenginliğini gösterebilmek için sokaklarını mermer kaplatan Verona alışveriş merkezinden geçerek, DanteAlighieri`nin sürgün döneminde yaşadığı sarayı görüyoruz. Verona`yı yöneten aile Scaligero mezarlığını gördükten sonra İngiliz drama yazarlarından William Shakespeare`a ilham vermiş olan Romeo ve Juliet`in doğdukları evi panoramik olarak görüyoruz. Verona turumuzun ardından Sirmione - Garda gölüne hareket.İtalya'nın en büyük gölü olan Garda Gölünün incisi Sirmione kasabasının girişinde sizi, tarihi 13. yy`a dayanan Scaligero Kalesi karşılıyor. Begonvil çiçekleriyle kaplı binaları ve tarihi dokusu korunmuş sokakları ile sakin bir Ortaçağ kasabası olan Sirmione, masal diyarını andırıyor. Turumuz ve serbest zamanın Milano’ya hareket.

Geceleme Milano’da ki otelimizde..

Verona Turu Fiyatlarımıza Dahildir!

Garda Turu Fiyatlarımıza Dahildir!



4 Gün: Milano – Como –Lugano

Sabah kahvaltımızın ardından Milano şehir turumuz başlıyor. Çekici olmaktan ziyade şık, yaratıcı olmaktan ziyade varlıklı bir şehirdir Milano. Şüphesiz İtalya ekonomisinin can damarı ve İtalya’nın en görülesi şehirlerinden biridir. Panoramik olarak yapılacak olan Milano şehir turumuzda, şehrin tarihi eserlerinden birisi olan Milano Kalesi ‘CastelloSforzesco’, 19. Yüzyıl endüstri devrimine damgasını vurmuş olan ‘Galleria’ Avrupa’nın ilk kapalı alışveriş merkezi olarak da bilinmektedir. Ünlü Fransız mühendis Gustave Eiffel, Paris’teki Eiffel Kulesinin yapımını buradan esinlenmiştir. Gotik sanatının yoğun bir şekilde görülebileceği Duomo, üzerindeki 2000’i aşkın heykelcikten oluşan dış cephesi ile dünyanın en büyük dördüncü kilisesidir. Modanın merkezi olarak bilinen ‘via monte napoleone’ ve ‘via la spiga’ caddelerinde vitrinlerin zenginliğini görebilirsiniz. Milano turumuzun ardından Como Gölüne hareket.  Alpler’in eteklerinde uzanan büyüleyici manzarasıyla Lombardiya bölgesinin buzul gölü Como ve çevresini ziyaret ediyoruz. 10’dan fazla farklı kasabaya kıyısı olan Como gölünün eşsiz doğasını ve lüks dokusunu gözlemleyebilir ve fotoğraf çekebilirsiniz. Dünyanın en pahalı evlerine sahip olan bu bölge de pek çok iş adamının ve oyuncuların göl kıyısında evleri bulunmaktadır. Comogölümüzün  ardından İtalya ve İsviçre sınırları içinde bulunan buzul gölü Lugano gölüne hareket. Eşsiz doğası ve manzarası ile fotoğraf imkanı sunan Lugano gölünde serbest zamanın ardından Milano otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

Como Gölü Turu Fiyatlarımıza Dahildir!             

Lugano Gölü Turu Fiyatlarımıza Dahildir!



5 Gün: Milano – Cenova – Monaco – Monte Carlo – Nice

Sabah kahvaltımızın ardından Cenova’ya hareket. Cenova’ya varışımızın ardından şehir turumuz başlıyor. Sarayların şehri olarak bilinen Cenova geçmişten günümüze İtalya’nın en önemli liman şehirlerinden biri oldu. Şehir turumuzda, Cenova liman bölgesi, Sampdoria’nın maçlarını oynadığı LuigiFerraris Stadı, Piazza de Ferrari, San Lorenzo Katedrali, TorreDellaLanterna tur sırasında görülecek yerler arasındadır. Verilecek serbest zamanın ardından Monaco’ya hareket. Monaco sarayı ve çevresini Panoramik olarak gezdikten sonra Monte Carlo’ya hareket. Bölgenin en önemli yeri olan Monte Carlo’da Prenslik Sarayı, Monte Carlo Gazinosu, Monte Carlo Operası panoramik olarak gezilecek yerlerdir. Gezimizin ardından Nice’e hareket ve geceleme Nice’teki otelimizde.

Cenova Turu Fiyatlarımıza Dahildir!            

Monaco - Monte Carlo Turu Fiyatlara Dahildir!



6 Gün: Nice -Marsilya

Sabah kahvaltımızın ardından Nice Şehir turumuz. Turumuzda Yürüyüş Caddesi,La  PromenadedesAnglais, Nice Limanı, Eski Nice, Messana Meydanı görülecekler arasındadır. Nice turumuzun ardından Cannes’ doğru yola çıkıyoruz. Varışımızın ardından dünyaca ünlü film festivaline ev sahipliği yapan Cannes şehrinde Festival Binası, Croisette Bulvarı ve tarihi sokakları gezdikten sonra StTropez’e hareket. ‘’Ve Tanrı Kadını Yarattı’’ filminin çekildiği bu liman kentinde sehir turumuzun ardından serbest zaman.Rue Georges Clemenceau caddesinde yürüyüp rengarenk binalarda yer alan butik vitrinlerinde alışveriş yapabilir, Liman kısmında farklı özellik ve konseptler olan kafelerde zaman geçirebilirsiniz. Turumuzun ardından Marsilya’ya hareket ve geceleme Marsilya’daki otelimizde.

Nice - Cannes – StTropez Turu Fiyatlarımıza Dahildir!



7 Gün: Marsilya – Aix-En -Provence

Sabah kahvaltımızın ardından Marsilya Şehir turumuz. Turumuza 19. yy’den kalma Notre Dame de la Gadre basilikası, Eski Liman ve Marsilya katedrali görülecek yerler arasındadır. Marsilya şehir turumuzun ardından Aix-En-Provence’ye hareket. Paul Cézanne'nın doğduğu, eski ProvenceKontları'nın başkenti Aix en Provence'ın yürüyerek keşfi. Görülecek yerler arasında şehrin sembolü olan devasa çeşmesi ile Rotonde Meydanı, XVII. ve XVIII. yüzyılda inşa edilen görkemli binaları ve çeşmeleri ile üç yüz yıllık çınarların gölgesindeki CoursMirabeau Caddesi; küçük meydanları, tarihi belediye binası, saat kulesi ve kiliseleri gezilecek yerler arasındadır. Turumuzunda ardından Marsilya’ya hareket ve geceleme otelimizde.

Aix-En –Provence Turu Fiyatlarımıza Dahildir!



8 Gün: Marsilya -İstanbul

Sabah kahvaltımızın ardından rehberimizin belirleyeceği saatte Hava Limanına hareket. Türk Hava yollarının TK1368 sefer sayılı tarifeli uçağı ile saat 17:55’de İstanbul’a hareket. 22:10’da varışımızın ardından turumuzun sonu. Bir sonraki organizasyonumuz da görüşmek üzere.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Türk Hava Yolları ile Zagreb gidiş Marsilya dönüş ekonomi sınıfı uçak biletleri
  • Zagreb 1 Venedik 1 Milano 2 Nice 1 Marsilya 2 gece 3 ve 4* otellerde 7 Gece oda kahvaltı konaklama
  • Programda belirtilen şehir turları
  • Profesyonel Türkçe rehberlik hizmeti
  • Havalimanı vergileri
  • Bled Gölü Turu
  • Verona Turu
  • Garda Turu
  • Como Gölü Turu
  • Lugano Gölü Turu
  • Cenova Turu
  • Monaco – Monte Carlo Turu
  • Nice – Cannes – StTropez Turu
  • Aix – En Provence Turu


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otellerde alınan ekstralar
  • Tüm kişisel harcamalar
  • Vize hizmet bedeli
  • Seyahat Sigortası
  • Vaporetto Ücreti ( 15 Euro )
  • Müze ve Ören yerleri giriş ücretleri
  • - Yurt dışı çıkış harcı bedeli 150 TL


Kalkış Yerleri
    Notlar

    GENEL ŞARTLAR

    Genel Şartlar tur programının ayrılmaz bir parçasıdır ve tur programından bağımsız düşünülemez.

    Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde; Andante Tour, gezi hareket tarihinden 21 gün öncesine kadar turu iptal edebilir. Böyle bir durumda iptal bilgisi misafire iletilir. Tur bedelinin tamamı misafire iade edilir. Tur dışında satın alınan ilave hizmetlerin iadesinde; Andante tour’den alınmış olan iç hat bağlantı uçuşu da misafire iade edilir, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası kullanılarak misafir adına vize başvurusu yapılmış ise bu hizmetler kullanılmış olacağından misafire iadesi yapılamaz, vize başvurusu yapılmamışsa vize ve seyahat sağlık sigortası da iptal edilerek ücret iadesi yapılır. Misafir iç hat bağlantı uçuşunu Andante Tour’ den bağımsız farklı bir ürün sağlayıcıdan aldıysa, gezinin Andante Tour tarafından iptal edilmesi durumunda Andante Tour ’dan herhangi bir ücret iadesi talep edemez. Turun iptalinden dolayı oluşabilecek maddi ve manevi kayıpları misafir turu satın aldığında peşinen kabul eder, Andante Tour sorumlu tutulamaz.

    Gezi için yeterli katılım sağlanamadığı takdirde Andante Tour iyi niyet göstererek turu iptal etmeme hakkında sahiptir. Bu durumda turun misafir için münferiden sağlanması söz konusu olacağından pakete dahil rehberlik hizmeti sadece yurtdışı gidiş-dönüş alan transferini kapsayacaktır.

    REHBERLİK HİZMETLERİ VE EKSTRA TURLAR

    • Programda belirtilen turların günleri ve saatleri, gidilecek yerlerdeki müze, ören yerlerinin açık/kapalı olma durumlarına ve hava şartlarına göre rehber tarafından değiştirilebilir. Turlar sırasında misafirlerimize farklı rehberler eşlik edebilir.
    • Tur paketine dahil olan panoramik şehir turları, şehirlerin genel tanıtımı için düzenlenen ve araç içinden rehber anlatımıyla panoramik olarak yapılan müze, ören yeri girişlerini içermeyen en fazla 2-3 saatlik turlardır. Panoramik turlar, programda belirtilen diğer turlar da dahil olmak üzere, tura denk gelen gün ve saatte yerel otoriteler tarafından gezilmesine, girilmesine izin verilmeyen veya herhangi bir etkinlik nedeniyle kapalı yollar sebebiyle gerçekleşmediği takdirde, keza hava şartları nedeniyle turun yapılması imkânsız hale geldiği durumlarda bahse konu turların yapılamamasından Andante Tour sorumlu değildir. Bazı turlar kapalı yollar veya araç girişine izin verilmeyen noktalarda imkanlar dahilinde toplu taşıma veya yaya olarak yapılabilir.
    • Rehberimiz, turlarımızın içeriğine bağlı kalarak, katılımcı sayısına, müze ve ören yerinin kapalı olma durumuna göre şehir turu ve/veya ilave turların günlerinde değişiklik yapabilir. Bu durum uçuş saatlerinde oluşabilecek değişiklikler karşısında da geçerlidir.
    • SpeedBoatlar ile yapılacak olan turlarımızda dikkat edilmesi gereken hususlar; tekneye binmeden hemen önce ağır yemek yenmemesi ve fazla miktarda su içilmemesi. Mide, Bel, Boyun şikayetleri olanlar ile hamile misafirlerimizin durumlarını rehberlerine bildirmeleri gerekmektedir.
    • Fiyatlara dahil olan hizmetler alanında belirtilen tur yada yemek hizmetlerine katılım sağlanmaması halinde iadesi yoktur.

    UÇUŞLAR HAKKINDA

    • Andante tour hava yolu ile yolcu arasında aracı kurum olup, olası ihtilaflarda Türk mevzuatının ilgili hükümlerinin yanı sıra Lahey Protokolü ve Varşova Konvansiyonu uygulanacaktır.
    • Tarifeli ve özel uçuşlarda rötar ya da uçuş saati değişiklikleri olabilir. Yolcu uçuş saatinin değişme/iptal riskini kabul ederek geziyi satın almıştır.
    • 0-2 yaş arası çocuklar sadece alan vergisi bedeli öderler.
    • Hava yolları kuralları gereğince; gidiş-dönüş olarak satın alınmış uçak biletlerinin gidiş uçuşu kullanılmadığı takdirde, dönüş uçuşu hava yolu tarafından iptal edilmektedir.
    • Uçaklı turlara katılan kişiler için yapılması gereken check-in ve boarding işlemleri kişisel işlemlerdir ve bu işlemlerin misafir tarafından uçuş öncesinde havalimanlarında, ilgili hava yolu kontuarlarından ya da online olarak hava yolu firmalarının internet sitelerinden yapılması zorunludur.
    • Uçuşlarda oluşabilecek son dakika rötarları ve kapı değişiklikleri, havalimanlarında sesli anons edilmekte ve alandaki bilgi panolarında gösterilmektedir. Bu bilgiler bizzat misafirler tarafından takip edilmelidir.
    • Tura katılım için hava yolları kuralları doğrultusunda bildirilen saatlerde, belirtilen havalimanında hazır bulunmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptırmayan, check-in ve boarding işlemlerini zamanında yaptıran ancak uçağa binmeyen misafirlerin, uçuşu gerçekleştirememeleri durumundan Andante tour sorumlu değildir. Uçağı kaçıran misafirlerin tura dahil olmaları için gerekli olacak gidiş-dönüş yeni uçak biletlerinin temini ve gidilecek bölgedeki transferleri vb. gibi konulara dair oluşacak tüm masraflar kendilerine aittir.
    • Türkiye çıkışlı uçakların genelinde valiz ağırlığı 20 kg’dır. Bu ağırlık uçak firması ve gidilecek ülkeye göre değişiklik gösterebilir. Gidilecek ülkede iç hat uçuşları bulunuyorsa, bu iç hat uçuşlarda valiz ağırlığı 15 kg’a düşebilmektedir. Fazla bagaj ağırlık/fiyat kuralları hava yolları tarafından belirlenmekte olup, Andante tour sorumluluğunda değildir.
    • Bazı havayollarında yeme-içme ve onlinecheck-in hizmetleri ekstra ücrete tabi olabilir.

    DİĞER HUSUSLAR

    • Tur programında otel(ler) isim belirtilmeden sadece kategori bilgisi verildiği ve/veya aynı destinasyon için seçenekli sunulduğu durumlarda gezi hareketinden 48 saat önce misafire Andante tour tarafından bildirilecektir.
    • Fuar, kongre, konser, etkinlik, spor turnuvası vb. gibi özel dönemlerde oteller belirtilen lokasyonlardan veya km’ lerden daha fazla mesafede kullanılabilir. Böyle bir durumda, turun hareket tarihinden 15 gün önce Andante tour tarafından bilgi verilecektir.
    • Satın alınan tura kayıt esnasında; misafir tarafından pasaportta geçen isim, doğum tarihi, pasaport numarasının sisteme doğru şekilde girilmesi/beyan edilmesi gerekmektedir. Uçak biletleri bu bilgilere göre kesilmektedir. Hatalı bilgilerden oluşacak uçak bileti iptal veya değişikliklerinin ceza bedeli misafirlere yansıtılır.
    • Cep telefonlarınızı yurt dışında kullanabilmek için Türkiye’den ayrılmadan önce, telefonunuzun yurt dışına açık olup olmadığını, hattınızın ait olduğu şirket ile iletişime geçerek kontrol ediniz.
    • Konaklama için otel giriş saati 15.00, çıkış saati ise 12.00’dir.
    • Andante tour tarafından, oda ile ilgili talepler (yüksek kat, genel alanlara yakın, sigara içilen/içilmeyen, yatak tipi) otele bildirilir. Ayırtılan odaların, otelin müsaitliğine göre misafirin tercihleri doğrultusunda olmasına özen gösterilir. Bu taleplerin gerçekleşmesi otele giriş sırasındaki müsaitliğe bağlıdır ve Andante tour tarafından garanti edilemez.
    • Otellerde sunulan kahvaltı Türk mutfağında alışılagelmiş zengin kahvaltıdan farklılık göstermektedir. Genelde kontinental kahvaltı olarak adlandırılan ( tereyağı, reçel, ekmek, çay veya kahveden )oluşan sınırlı seçenekler ile sunulmakta olup, gruplar için gruba tahsis edilmiş ayrı bir salonda servis edilebilir.
    • Bazı durumlarda çift yataklı oda yerine çift kişilik yatak olabilmektedir. Çoğu Avrupa oteli, gerektiğinde birleştirilebilen 2 yataklı odalar sunmaktadır.
    • Çocuk ve ek yatak politikası her otelin, oda tiplerine göre değişiklik gösterebilir.
    • Her türlü ilave yatak ve bebek karyolası, talep üzerine ve otelin müsaitliği doğrultusunda temin edilir ve otel tarafından onaylanması gerekir.
    • Odadaki ilave yatak veya bebek karyolası kapasitesi 1 adettir (azami).
    • 3 kişilik odalarda ilave yatak uygulaması vardır, bu tip odalarda 3. Kişiye tahsis edilen yatak standart yataklardan küçüktür. 3 Kişilik odalar 1 büyük yatak + 1 ilave yataktan oluşmaktadır. İlave yataklar, açma-kapama ve coachbed olarak adlandırılan yataklardan oluşmaktadır. Misafirlerimiz 3 kişilik oda ve/veya çocuklu rezervasyonlarında standart odaya eklenecek ilave yataklar nedeniyle odalarda yaşanabilecek sıkışıklık ve yatak tipini kabul ettiklerini beyan etmiş sayılırlar.
    • 2 yetişkin + 1 çocuk olan rezervasyonlarda, çocuk için ayrı yatak bulunmayabilir. Çocuk fiyatları ancak çocuğun iki yetişkin yanında konaklaması durumunda geçerlidir. Çocuk indirimleri 2 yetişkin yanında kalan yaş grubuna uyan, “tek çocuk” için geçerlidir.
    • Gün içindeki kur değişimi, TL fiyatlara yansıtılmaktadır. Ödeme anındaki kurlar geçerlidir. İlave talepleriniz, otelde alacağınız bazı ek hizmetler (minibar, ütü vb.) otel tarafından ekstra ücrete tabi tutulur. Bu masraflar satın alma esnasında ücrete dahil edilmez ve konaklamanız sırasında doğrudan otele ödenir.
    • Bazı ülkeler şehir, turizm ya da yerel düzeyde vergiler ile ilgili farklı uygulamalara sahiptir. Bu şekilde uygulanmakta olan her türlü şehir, turizm ya da diğer vergiler, giriş veya çıkış sırasında otel tarafından, misafirden tahsil edilir.
    • Programlarda verilen yol mesafeleri harita bazlıdır. Trafik, hava şartları, gidilen ülkenin coğrafi konumu, yol çalışmaları ve şartları gibi durumlarda yolculuk süreleri uzayabilir.
    • Andante tour zorunlu durumlarda veya gerek gördüğü durumlarda programın içeriğini bozmadan şehirlerin programdaki sırasını ve uçulacak olan ana havayolunu değiştirebilir.
    • Tura iştirak eden kişilerin, şahsi eşyaları, çantaları, valizleri, pasaportları / kimlikleri kendi sorumluluğunda olup, unutulan/kaybolan/çalınan eşyalardan Andante tour sorumlu değildir. Unutulan eşyaların bulunma durumlarında Ülkeye ve/veya kişiye ulaştırılması sırasında yapılan masraflar eşya sahibine aittir.
    • Tura katılan kişilerin seyahat sağlık sigorta poliçelerini ve herhangi bir sağlık sorunları varsa ilgili ilaç ve raporlarını yanlarında bulundurmaları zorunludur.
    • Olası ekstra harcamalar için otele girişte, resmî kurumlarca düzenlenmiş fotoğraflı kimlik/pasaport ve kredi kartı ya da nakit depozit, otel tarafından talep edilebilir. Çıkış sırasında talep edilen depozit iadesi otel ile misafir arasında olan bir işlem olup, Andante tour’un herhangi bir müdahalesi bulunmamaktadır.

    İptal Şartları

    İPTAL VE DEĞİŞİKLİK

    • Turlarımızda, ulaşımlara ait biletler rezervasyon anında düzenlenmektedir. Tur hareket tarihine 30 günden fazla süre kala yapılan iptallerde, iptal & değişiklik ve iade hakkı olmayan bu uçuş bilet bedelleri, cezai tutar olarak yansıtılacaktır.
    • Misafirlerimizin tur çıkış tarihinden 30 gün öncesine kadar Andante Tour’a yazılı olarak bildirmek koşulu ile Andante Tour tarafından hava yolu firmasına ödemesi yapılmış ve/veya taahhüt altına alınmış uçak biletleri hariç cezasız iptal hakkı vardır. Gezi başlangıç tarihine 31 günden az kalması durumunda uçak bileti bedelinden geriye kalan tur ücretinin %50’ si tutarında ceza ödeyerek, gezi başlangıç tarihine 15 gün ve daha az kalması durumunda tur ücretinin tamamını ceza bedeli ödeyerek iptal yapabilir. İptal talep edilmesi durumunda, iç hat bağlantı, vize hizmeti, seyahat sağlık sigortası gibi ilave alınan hizmetlerin iptal iade şartları iptal talep edilen süreye göre değişkenlik gösterebileceği için iadesi konusunda önden bilgi sorulması gerekmektedir. Andante Tour hizmetlerin iptal iadesi için herhangi bir taahhütte bulunamaz.
    https://andantetour.com/tur-106-bir-avrupa-oykusu.html

    Ömerağa Mh. Alemdar Cd. Beyaz Han Kat:2 (4 Yol Ziraat Bankası Üstü ) – İzmit
    +90 (262) 323 69 70


    Bu çıktı 29.03.2024 12:26 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.